Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

5 motius per provar els 'Satifyer' masculins

Aquests succionadors masculins obren les portes del paradís a infinitat d'homes

Marta Molas
Escrit per
Marta Molas
Publicitat

No hi ha dubte que aquest 2020, si alguna cosa ha revolucionat el món de sexualitat ha estat el famós succionador de clítoris: ha proporcionat, en només un clic, orgasmes de pel·lícula i en temps rècord a milers de dones a tot el planeta, que ja tenen en la seva tauleta de nit l’aliat perfecte per a les nits més calentes. Però… ep! Penis del món! No tingueu enveja: existeix també no un, sinó diversos succionadors pensats per a vosaltres que us portaran al nirvana de l’excitació. Us donem alguns motius per a què us introduïu (sempre amb lubricació) en aquest món de plaer intens.

1. Vibracions per a tots els gustos

Igual que el seu homòleg per a clítoris, el succionador per a penis permet regular la intensitat de la vibració per adaptar-la al teu gust. Hi ha models amb dos motors i catorze programes de vibració que comencen amb una intensitat suau i acabaran amb una potència que et quedaràs en shock. Fins a quin nivell estàs disposat a arribar abans d’explotar de gust?

2. Calor i so al servei del plaer

Potser mai hauries pensat que pot ser d’allò més excitant tenir el teu penis a 40 graus de temperatura, oi? O segurament et costa de creure que les ones de succió a través del so, com si es tractés d’un altaveu, poden tocar les terminacions nervioses del teu màstil i fer-te retorçar de plaer, veritat? Potser és el moment de treure’s de sobre tots aquests prejudicis i començar a jugar amb les meravelles de la tecnologia que et proporcionen els succionadors.

3. Un disseny sense binarismes

Per aquelles persones que els tira enrere que, fins ara, molts dels masturbadors per a penis acabin responent a una visió heterosexual de la sexualitat i tinguin formes de vulves o boques femenines, aquí no cal que pateixin: el disseny dels succionadors per a ells no busca marcar l’aspecte realista ni cap expressió de gènere determinada, l’únic que importa són les sensacions que dona. Tanca els ulls i deixa volar la teva imaginació!

Succionador per a homes
FOTO: SATISFYER MEN VIBRATIONSuccionador per a homes

4. Comoditat i adaptació per a qualsevol situació

Per gaudir plenament del succionador masculí, la clau està en no moure’s gaire i deixar que sigui ell qui treballi. Per això és una joguina que pot donar més autonomia i més plaer a aquelles persones que tinguin dificultats motores i que els costi més fer els moviments masturbatoris amb la mà. A més, la majoria de models són sumergibles i es poden utilitzar mentre estiguis gaudint d’un bany relaxant. Més confort impossible!

5. Per gaudir-lo en la intimitat

Tot i que les diferents marques de succionadors per a ells (Satisfyer, Lelo, amantis…) pensen en l’autoestimulació i en explorar la sexualitat pròpia, sempre podem introduir-lo en una trobada sexual amb la nostra parella o parelles! Per exemple, deixa que sigui l’altre persona qui controli la vibració o la calor que aplica la teva joguina o intercanvia l’acció del masturbador amb altres pràctiques com una fel·lació o altres estimulacions en zones erògenes com els mugrons, el coll, la panxa… Irresistible, no?

NO T'HO PERDIS: Joguines eròtiques que passen dels binarismes de gènere

Últimes notícies

    Publicitat