Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

5 coses que es podrien fer a Barcelona amb els diners de Gerard Piqué

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Gerard Piqué va passar dijous per La Resistencia, el programa que David Broncano condueix a #0 de Movistar, després d'autoconvidar-se a través d'un tuit. Álex Pinacho, community manager del programa, li va prendre el pèl dient-li que seguís els procediments habituals per assistir de públic, però tots sabíem que el futbolista trigaria poc a passar pel plató. Era una oportunitat servida en safata que no podien desaprofitar. Piqué no és el primer esportista d'elit a qui entrevista Broncano –l'han visitat Pol Espargaró, Ona Carbonell, Gisela Pulido, Julen Lopetegui...– però sí que és qui més ha revolucionat les xarxes i els mitjans pels seus comentaris sense pèls a la llengua.

És un sobrat? Se la sua tot? Genera odi? Segurament és un sí a tot. Però què esperàveu? Que a la famosa pregunta de Broncano de 'Quants diners tens?', respongués amb un no ho sé o són quatre duros? Va, home! El que potser no esperàvem és que la resposta fos un cop de puny al seu arxienemic, el RCD Espanyol. Piqué va assegurar que, en patrimoni, té més milions que el pressupost d'aquest any de l'Espanyol –uns 93 milions d'euros–.

Imagineu tot el que faríeu amb aquesta pasta? Nosaltres, enamorats de Barcelona, hem pensat també en tot allò que es podria fer a la ciutat. S'accepten suggeriments!

1. Acabar la Sagrada Família

Li estem agafant carinyo a la grua i això no és un bon senyal. Si Piqué donés uns quants calerons, Gaudí podria descansar tranquil, i els veïns també. Les obres comencen a ser una broma, seria bo anar liquidant el tema!

2. Que el metro arribi a tot arreu

Tenir un metro que ens porti a l'aeroport ha sigut gairebé un miracle. Ja el tenim, però ha arribat molt tard. Volem una xarxa de suburbà en condicions i que arribi a tots els racons de Barcelona, fins i tot als més remots. I, encara més important, que tooootes les estacions estiguin adaptades per a gent amb mobilitat reduïda. No només amb ascensors, hi ha canvis de línia que són impossibles de fer amb cadira de rodes. Va Gerard, estira't una mica!

3. Clonar en Messi

A La Resistencia, Piqué va explicar que Messi és un catxondo –contra tot pronòstic–, i que li agrada 'putejar' els companys. No el clonaríem pel seu vessant còmic, sinó per les seves cames, la precisió llançant faltes, pel seu olfacte golejador... Els culers –i aficionats al bon futbol– no volem prescindir del millor futbolista del món!

4. Lluitar contra els fons voltor

L'habitatge és un dels mals de cap dels barcelonins i els fons voltor, que compren edificis sencers per després especular o llogar-los a turistes per un ull de la cara mentre els barcelonins es veuen forçats a marxar de casa seva i, en molts casos, també del seu barri de tota la vida, són l'enemic a combatre. Amb els milions de Piqué no sé exactament com es podria acabar amb l'avarícia, però almenys els llogaters podrien pagar els millors advocats per fer volar el voltor de Barcelona.

5. Un CAP pel Raval Nord

Amb un grapat del patrimoni que Piqué assegura tenir, potser no faria falta que els veïns del Raval es tanquessin a La Capella de la Misericòrdia reclamant un CAP pel barri. Gerard, paga't un CAP! 

NO T'HO PERDIS: Bars per veure el futbol

Últimes notícies

    Publicitat