Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

5 disfresses originals que pots fer en menys d'una hora

Pixela't, geolocalitza't o converteix-te en una font de plaer femení en qüestió de minuts

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Si ets dels que tens la fascinant habilitat de deixar per a l'últim moment la disfressa de carnaval llegir aquest article et pot ajudar. Si ets dels que et passes els dies previs al Carnestoltes dient "ui jo passo de disfressar-me" però el mateix dia et veus arrossegat per les ganes de sortir i transformar-te, aquest és l'article que necessites. És així, el Carnestoltes, com la nit de Cap d'Any o el casament del teu amic de la infància, mai ve de gust, però poques hores abans de l'esdeveniment, t'entren les ganes sobtades i li trobes la gràcia. Queda molt poc perquè surti al carrer el teu veí, els pares de l'escola i fins i tot la teva sogra amb una perruca al cap, no et quedis enrere i disfressat amb una d'aquestes idees originals i fàcils de fer:

1. La censura està de moda

Busca un cartó que et tapi, li dibuixes uns requadres i els pintes amb diferents tonalitats de color carn, et penges una esponja i llest. Autocensura aplicada i disfressa d'horari protegit. Les noies de les fotos es van afegir un rombe al cap, és tot el que necessites per passar de ser persona humana a ser personatge del videojoc Sims mentre fan l'acte de dutxar-se.

Disfraz de desnudo censurado / Sims
Disfraz de desnudo censurado / Sims

2. Busca'm a Google Maps

Hem trobat la disfressa definitiva per a una parella romàntica i de la generació 'Millennial'. Un pot ser el punt d'origen i l'altre el destí. Hi ha millor metàfora de l'amor en l'era dels mòbils intel·ligents? A més que us quedareu amb la gent, podeu posar l'adreça de casa vostra (versió solters) i estalviar-vos tràmits incòmodes en el moment de lligar. Per cert, s'elabora en menys temps d'anar de Tibidabo al Fòrum en bus.

Disfraz de Google Maps
Disfraz de Google Maps

3. El plaer del Carnaval

El producte més venut a Internet mereixia tenir la seva versió carnavalera i, un cop més, ha arrasat en vendes. Aquesta setmana una empresa de distribució de disfresses anunciava que havia venut una mitjana de 45 disfresses de Satisfyer al dia. Si ets dels que s'ha vist afectat per la falta d''estoc', no et preocupis, posa-li enginy que no és una disfressa difícil.

Disfraz de Satisfyer
Disfraz de Satisfyer
FOTO: Ponteareas Don Disfraz

4. Esgarrapa com la Rosalía

És la diva del moment i no serà estrany trobar exèrcits de noies i nois disfressats d'ella. No només per la seva fama i talent sinó per ser relativament fàcil aproximar-se a la seva estètica. L'element clau són les ungles. Posa't unes pinces de la roba o les mans d'Eduardo Manostijeras decorades i ja et valdrà per semblar l'artista catalana més cotitzada del moment. Afegeix-li una perruca voluminosa negra, un xandall i molt art que hi ha el risc que et demanin un autògraf i tot.

5. Banksy de carn i ossos

Tens roba negra vella i pintura blanca? És tot el que necessites per fer un homenatge a l'anònim artista urbà Banksy alhora que apostes per una proposta original i senzilla.

Disfraz de obra de Banksy
Disfraz de obra de Banksy

NO T'HO PERDIS: Com celebrarem aquest any el Carnestoltes a Barcelona

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat