Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Joguines eròtiques que passen dels binarismes de gènere

Les joguines eròtiques fa temps que anuncien que són per a tots els sexes però... tu ja ho tens clar?

Escrit per
Víctor Yustres
Publicitat

Encara penses que els Action Man i els jocs de cotxes i construccions són per als nens i les cuinetes i les Barbies per a les nenes? No, oi? Doncs amb les joguines per a adults passa una mica el mateix: que en pots gaudir independentment del teu gènere. Si encara tens dubtes, et proposem algunes idees de joguines sexuals que passen dels binarismes de gènere perquè et posis a mil independentment de quina sigui la teva identitat, cos o genitals.

El plaer anal: un univers per explorar

Està clar que el forat negre és el forat universal per excel·lència, més enllà de binarismes de gènere. Per tant, ja ens podem llençar a explorar, nosaltres mateixes o en companyia, la infinitat de terminacions nervioses i els punts erògens que amaga. Hi ha mil i una joguines sexuals que et poden ajudar: des de plugs anals de diferents mides, amb vibració o sense, fins a dildos de diferents textures i mides que faran que es multipliqui el plaer. I si res d’això et convenç, pots provar amb boles tailandeses o xineses, estimulants prostàtics, vibradors… L’única condició és que apliquis un bon lubricant anal en cadascun d’aquests viatges. Ja has trobat la joguina que t’ompli?

Vibradors i 'dildos' anals
Vibradors i 'dildos' analsFOTO: Melopasogoma

Succionar més enllà del clítoris

Es parla molt últimament de l’orgasme amb majúscules que proporciona el succionador de clítoris. Sembla difícil de superar, però existeixen altres zones erògenes del cos que es poden estimular amb aquest aparell o altres succionadors i que van també més enllà del gènere. Per exemple: els mugrons. Sabies que els estímuls que apliquem tant el clítoris com els mugrons són rebuts en la mateixa part del cervell? I que es pot tenir un orgasme igual d’intens estimulant només aquesta zona? Doncs, ara que ja ho saps, agafa el teu vibrador o un succionador de mugrons i que no t’ho expliquin!

Succionador de mugrons
Succionador de mugronsFOTO: Melopasogoma

Massatges: una experiència eròtica per a tots els públics

Ja us hem explicat que l’art del massatge pot ser una experiència eròtica de primer nivell. I a més, totalment democràtica i apta per a 'tutti'! No us talleu a l’hora d’utilitzar complements i joguines per potenciar les sensacions i tocar i acariciar el teu cos o el de l’altre: hi ha pinzells amb vibració, guants de massatge amb electroestimulació, anells… I podeu elevar l’experiència amb algun oli estimulant o afrodisíac que hidrati la pell i, alhora, converteixi el massatge en una experiència inoblidable. 

Pinces i vibració: experimentant amb el plaer

Si vols una mica d’emocions fortes unisex, les joguines amb pinces poden ser l’opció ideal per experimentar el plaer travessant la fina línia entre l’excitació i el dolor, especialment als mugrons. I si el que vols és una vibració intensa en diferents parts del teu cos, de la teva parella o de l’acompanyant o acompanyants sexuals de torn, prova diferents joguines com aquest gatet vibrador a distància i fes-lo recórrer el coll, el pit, els dits del peu…

Ja pots començar a gaudir d’un plaer sense gèneres ni etiquetes!

Anella
AnellaFOTO: Amantis

NO T'HO PERDIS: Les millors joguines sexuals i Km0



Últimes notícies

    Publicitat