Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
3 txollos per a menors de 30 anys!
Foto: Shutterstock

60.000 bitllets de tren gratis perquè els joves viatgin per la UE

Per optar-hi ja es poden presentar les sol·licituds, obertes fins al 26 d'octubre

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Fora excuses per diners o manca de temps, des del dimarts 12 d'octubre i fins al 26 del mateix mes, DiscoverUE posa a l'abast més de 60.000 bitllets de tren per a joves d'entre 18 i 20 anys, una oportunitat per recórrer el continent de forma gratuïta. Per optar-hi, només s'ha d'omplir un qüestionari de cultura general, i si finalment ets un dels seleccionats, podràs recórrer Europa durant trenta dies entre el març de 2022 i el febrer de 2023. A més a més, els seleccionats poden triar viatjar sols, o en grups de fins a cinc persones. 

El programa anima a participar especialment a joves amb necessitats especials, ja que l’organització proporciona informació i consells per fer el viatge, a més de cobrir les despeses d'assistència especial, com acompanyants o gossos pigall. 

De manera excepcional, aquest any permeten la participació de joves de 19 i 20 anys, ja que les edicions anteriors es van ajornar a causa de la pandèmia, una mesura per promoure el turisme juvenil. A l’edició de 2018-2019, 70.000 de les 350.000 candidatures presentades van obtenir premi, una cinquena part del total, una xifra molt elevada si tenim en compte les condicions del viatge. 

NO T'HO PERDIS: Així és el tren nocturn que connectarà Barcelona amb ciutats europees

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat