Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Midnight Trains
Midnight Trains

Així és el tren nocturn que connectarà Barcelona amb ciutats europees

Els Midnight Trains començaran a funcionar el 2024 i seran hotels sobre rails amb totes les comoditats

Escrit per
Miquel Blanes
Publicitat

Si fa uns anys algú hagués dit que el futur del transport de passatgers passaria pels trens en detriment dels avions, probablement l'haurien tractat de boig. Pèro el fet és que cada vegada hi ha més interès i opcions per a viatjar sobre raïls. En aquest context d'auge renovat del sector ferroviari, estan sorgint iniciatives per viatjar entre les principals ciutats europees de manera més sostenible. El darrer gener vam conèixer el projecte de Nightjet i ara l'empresa francesa Midnight Trains presenta un servei de trens nocturns que funcionaran com a autèntics hotels i que connectaran Barcelona amb altres capitals europees a partir del 2024

Hotels en moviment

Els combois de Midnight Trains funcionaran com qualsevol hotel, amb habitacions privades per compartir amb la parella, família o amics i amb servei de bar i restaurant. A més, per donar un servei personalitzat, hi haurà una aplicació que acompanyarà els passatgers des de la compra del bitllet fins a l'arribada a la destinació.

Midnight Trains
Midnight Trains

París com a centre neuràlgic

París serà el centre d'operacions de Midnight Trains. Des de la capital francesa, els seus trens recorreran distàncies d'entre 800 i 1.500 quilòmetres per connectar grans ciutats europees com Madrid, Lisboa, Porto, Milà, Venècia, Florència, Roma, Viena, Praga, Budapest, Berlín, Hamburg, Copenhaguen, Edimburg i, per descomptat, Barcelona. 

Midnight Trains
Foto: Midnight Trains

NO T'HO PERDIS: 18 escapades per fer en tren des de Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat