Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
PortAventura
Foto: PortAventura

Es busca provador/a de muntanyes russes: arriba l'oferta de feina somniada a prop de Barcelona

Segons la descripció del 'cool job', el treball implica provar les atraccions d'un conegut parc de Catalunya

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Teniu experiència en muntanyes russes? Us agraden les atraccions i no us fa por estar tot el dia divertint-vos? Atenció a "l'oferta de feina" següent perquè podria acomplir un dels vostres somnis.

El portal Infojobs té obert un procés de recerca per trobar, no és broma, "provador/a de muntanyes russes". No es requereix experiència mínima i només demanen el batxillerat. Entre els requisits busquen "especialistes en adrenalina i diversió", una persona "entusiasta, comunicativa i amb passió per les muntanyes russes".

Si compliu els requisits, no canteu victòria, més de 10.000 persones ja s'hi han inscrit, clar, l'oferta és ben llaminera.

PortAventura
Foto: PortAventura

A la caça del 'cool job'

No es tracta d'una broma, o sí. El parc d'atraccions Port Aventura busca una persona per a un 'cool job', un treball que mola, feines reals amb què molta gent alguna vegada ha somniat.

Descarteu viure d'aquest ofici, perquè l'oferta és només per a un cap de setmana. La persona escollida gaudirà d'una experiència completa i tindrà dos dies d'accés lliure al parc d'atraccions.

No s'inclou cap privilegi, qui aconsegueixi la posició haurà de fer cua per poder després fer l'informe de l'experiència completa i així donar 'feedback' als seus superiors.

Tampoc se sap de moment el sou de l'oferta de feina, tot i que molts estarien disposats a treballar gratis.

Ja ho sabeu, inscripcions al portal InfoJobs.

NO T'HO PERDIS: El Tibidabo de Barcelona entre els parcs d'atraccions de referència mundial pel seu disseny

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat