Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tibidabo
Foto: Parc d'Atraccions del Tibidabo Tibidabo

El Tibidabo de Barcelona entre els parcs d'atraccions de referència mundial pel seu disseny

Els premis d'arquitectura Loop Design Awards l'han nominat com a millor espai públic i disseny urbà

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

És tota una institució de la diversió intergeneracional a Barcelona, un punt de referència que es renova constantment per mantenir-se al dia, un esforç que ara s'ha vist reconegut a través d'uns premis d'arquitectura i disseny.

La plaça del Jardí i el funicular la Cuca de Llum del parc d'atraccions del Tibidabo han estat nominats als premis Loop Design Awards, prestigiosos guardons internacionals organitzats per quarta vegada per la plataforma d'arquitectura Loop. S'hi reconeixen els projectes més significatius en els àmbits de l'arquitectura i el disseny conceptual, d'interiors, paisatge i producte, així com de fotografia i vídeo d'arquitectura, art i viatges.

En concret les nominacions han estat per a la plaça del Jardí, finalista a la categoria de 'Paisatge: Espai públic', i també per a la Cuca de Llum a la de 'Paisatge: Disseny urbà'. Tots dos espais competiran en la secció de vot popular, un procés participatiu que ja s'ha iniciat. Tothom pot votar a la web de Loop Design fins al 15 de setembre.

Plaça del Jardí
Foto: TibidaboPlaça del Jardí

Dos espais singulars

La plaça del Jardí dona la benvinguda als visitants del Tibidabo, és un entorn amable i jugable que ofereix unes vistes privilegiades de la ciutat de Barcelona. La plaça també acull un jardí vertical que envolta l'edifici d'oficines del Parc, element que relaciona el Tibidabo amb l'entorn natural de Collserola.

La Cuca de Llum és el nou i modern funicular del Tibidabo. Les seves característiques sostenibles es complementen amb un disseny innovador que també ofereix vistes panoràmiques úniques en el seu trajecte.

Cuca de Llum
Foto: TibidaboCuca de Llum

NO T'HO PERDIS: Així serà la Barelona del futur que ja guanya premis d'arquitectura

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat