Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
sncf tren
Foto: Shutterstock

A la venda 8.000 bitllets de tren a 29 euros per viatjar a París des de Barcelona

Els bitllets de la SNCF tindran validesa entre l'11 de gener fins al 21 de març de 2024

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si esteu pensant on fer una escapada aquest hivern sense gastar-vos tots els estalvis, aquesta oferta us interessa. Des d'aquest dilluns 11 de desembre fins al dijous 14 SNCF Voyageurs posarà a la venda 8.000 bitllets de tren per anar a París des de Barcelona per 29 euros. Aquesta empresa pública subsidiària de la Societat Nacional dels Ferrocarrils de França ha posat en marxa aquesta iniciativa per celebrar el primer aniversari de la línia d'alta velocitat TGV INOUI Barcelona-París. 

Els tiquets ja estan disponibles a la pàgina web de la companyia i seran vàlids per viatjar entre l'11 de gener i el 21 de març de 2024. A més de celebrar el primer any d'operacions d'aquesta línia, la promoció vol fomentar una alternativa de mobilitat més sostenible. El trajecte de Barcelona a la capital francesa emet un 98% menys de CO₂ que l'avió i un 93% que si es fes amb cotxe. 

La línia TDV INOUI Barcelona-París també fa parada a Girona, Figueres, Perpinyà, Narbona, Besiers, Agde, Sète, Montpeller, Nimes i Valence i, de moment, compta amb dues freqüències diàries des d'ambdós països. 

NO T'HO PERDIS: Nadal 2023 a Barcelona: guia completa

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat