Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Saló Eròtic de Barcelona 2019
FOTO: Saló Eròtic de Barcelona 2019Saló Eròtic de Barcelona 2019

Adeu al "sexe" en viu: el Saló Eròtic de Barcelona destrempa

Els responsables de l'esdeveniment han confirmat que volen reconfigurar el format

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Sempre envoltat de la polèmica i el debat, el Saló Eròtic de Barcelona fa anys que cerca un format que s'adapti als nous temps, que continuï mantenint el ganxo, però deixant de banda la sordidesa i els discursos violents i masclistes que envolten el món del porno. Un equilibri força complicat.

Després d'uns anys marcats per vídeos promocionals que intentaven rentar la imatge i proposar noves lectures del seu format, sembla que 2023 no serà un exercici que passarà a la història del Saló Eròtic de Barcelona.

El responsable de l'esdeveniment, Juli Simón, ha confirmat al digital Metropoli que enguany no hi haurà edició de l'esdeveniment. Els nombrosos aficionats es queden, per tant, sense les activitats i el sexe en viu que fins ara havia estat el reclam principal.

Saló Eròtic de Barcelona
Foto: Costa Comunicació.Saló Eròtic de Barcelona

Les raons de la cancel·lació del Saló Eròtic de Barcelona

Encara que enguany es cancel·li per primer cop des de 1992 –amb l'excepció de les edicions de la pandèmia–, el Saló Eròtic no abaixa la persiana definitivament. Les raons de l'anul·lació són estructurals, perquè en realitat preparen "un canvi radical, però que necessita temps", ha assegurat Simón en declaracions al digital.

No hi ha detalls sobre la renovació que es preveu per a 2024, però podrien anar en la línia del Saló Eròtic 2022, celebrat en el Pavelló Olímpic de la Vall d'Hebron, una edició que es va reclamar com un "espai de descobriment sexual feminisita, divers i inclusiu" en què el sexe explícit es va mostrar en espais reservats.

T'HO PERDIS: Les escenes de sexe més 'top' del cinema

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat