Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El Triangle
Foto: Sergio Flores Manzano | El Triangle

Adeu FNAC, hola Inditex? El Triangle de la plaça Catalunya prepara una gran reforma

Les obres fusionarien establiments i crearien un nou local de 1.500 metres quadrats

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

El centre comercial El Triangle fa mesos que es planteja un nou model comercial per mantenir l’espai "atractiu i competitiu". Així ho avança el portal Idealista, que també ha publicat que el fons Deka Inmobilien Investment —propietari de l’establiment— prepara una gran reforma de l’espai amb l’objectiu de fusionar establiments per revitalitzar la seva activitat. La idea també inclou guanyar obertura cap al carrer a partir de la construcció d'un local (de venda) de 1.500 metres quadrats amb un passadís central pel trànsit de les persones. 

El problema és que aquestes obres semblen no encaixar amb l'Fnac. Per tant, la qüestió que es planteja és qui ocuparà l’espai remodelat. Mantindrà la botiga la cadena francesa de llibres, música i tecnologia?, o el 'retail' de l’Amancio Ortega s’imposarà? El portal immobiliari ha desvelat que Inditex ja està negociant amb Deka obrir una 'macrobotiga' Lefties dins el seu recinte, però perquè aquest acord fos efectiu el Fnac ja hauria pactat la seva retirada del Triangle. 

Però l’empresa francesa no ha badat perquè, segons confirma Idealista, ha estat estudiant el lloguer d’un local ubicat al número 131 de La Rambla, on fa un any i mig hi havia un H&M i que, de moment, encara està tancat. 

El Triangle, més de 25 anys

El Triangle és el centre comercial més cèntric de Barcelona, però també el segon més petit de tots. Es va inaugurar l’any 1998 i actualment compta amb 22 botigues repartides en dues plantes. Si bé el seu establiment àncora és l'Fnac, multinacionals com Sephora, Havaians i Urban Outfitters tenen les seves ‘flagships’ (les botigues més destacades de les marques) allà.

NO T'HO PERDIS: Els millors mercats de vintage i segona mà de cap de setmana a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat