Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Imatge d'un arbre caigut al pati de l'escola 30 Passos del barri de la Sagrera de Barcelona  Data de publicació: dijous 02 de novembre del 2023, 18:04  Localització: Barcelona  Autor: Cedida per Salvem CAP LaSagrera
Foto: Cedida per Salvem CAP LaSagrera

Afectacions del temporal Ciarán a Barcelona (arbres i llums caiguts, temporal a la mar...)

Els Bombers han rebut 87 avisos derivats del temporal de vent

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

El pas del temporal de vent per Catalunya ha produït nombrosos incidents. Entre les deu de la nit de dijous i les set del matí de divendres, els Bombers han rebut 87 avisos, la majoria relacionats amb caigudes d'arbres i altres elements afectats, segons informa ACN. Entre les afectacions a carreteres, la més important ha estat la C-55, en desplomar-se un arbre a l'alçada d'Olesa de Montserrat (Baix Llobregat). També a Hostalets de Pierola (Anoia) els Bombers van intervenir per assegurar una torre d'alta tensió. Fins a les vuit del matí, el telèfon d'emergències 112 ha rebut 642 trucades per 483 incidents relacionats amb el vent.

Pel que fa a Barcelona, nombrosos incidents han tingut lloc entre dijous a migdia i divendres al matí. El més considerable, la caiguda d'un arbre al pati de l'escola 30 Passos al barri de la Sagrera. Dos adults i tres menors han estat traslladats a l'Hospital de Sant Pau, els dos adults i un dels menors amb lesions de caràcter menys greu i els altres dos menors amb lesions lleus, segons ACN.

La de Sagrera no ha estat l'única caiguda significativa. Al carrer Viladomat, un altre arbre de grans dimensions s'ha trencat i ha caigut sobre unes motocicletes aparcades, afortunadament sense cap ferit.

També els llums de Nadal s'han vist afectats amb el despreniment d'un dels guarnits del centre, el que ha obligat a tallar part de la Gran Via durant dues hores. Igualment, s'ha ensorrat part d'un mur de contenció de la platja de la Mar Bella, també sense incidents, però igualment s'han activat l'alerta municipal per mala mar i es recomana evitar les platges.

Al llarg de la nit, usuaris de xarxes social han notificat també diverses caigudes d'arbres més.

NO T'HO PERDIS: entrades a 1 euro per al Palau de la Música

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat