Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Palau de la Música Catalana
Foto: Palau de la Música Catalana

Ja estan disponibles les entrades a 1 euro per visitar el Palau de la Música Catalana (només un dia)

L'edifici celebrarà la seva tradicional jornada de portes obertes per recaptar fons pel seu projecte social

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Voleu visitar una de les joies modernistes de Barcelona pel preu simbòlic d'un euro? El pròxim 19 de novembre el Palau de la Música Catalana tornarà a celebrar la seva tradicional jornada de portes obertes de 9 a 14 hores. La iniciativa se celebra per apropar l'arquitectura modernista a tots els ciutadans i recaptar fons per a Palau Vincles, el projecte social que promou la inclusió social de menors en situació de vulnerabilitat a través del cant coral. Les entrades ja estan disponibles a la pàgina web de l'equipament i tenen un preu mínim d'1 euro per visitant, tot i que vosaltres decidiu la quantitat que voleu donar.

Si ho preferiu, també podeu adquirir les entrades a les taquilles presencials de l'edifici, això sí, només n'hi ha 6.000 disponibles. El tiquet dona accés a alguns dels espais més emblemàtics de l'edifici: la Sala de Concerts, on hi ha l'escenari presidit per l'orgue; la Sala Lluís Millet, on podreu accedir a la balconada amb un jardí de columnes; i la Plaça del Palau, on hi haurà un piano perquè tothom qui vulgui pugui convertir-se en un intèrpret més. 

Palau de la Música Catalana
Foto: Palau de la Música Catalana

A més, també hi haurà un concurs a la millor fotografia. Per participar-hi, només haureu de publicar alguna foto de la jornada amb l'etiqueta #PortesObertesPalau23 a Twitter o Instagram. Si sortiu guanyadors, podreu gaudir d'un sopar completament gratis al Cafè Palau. Si us apropeu a la botiga oficial, també trobareu promocions especials com un 5% de descompte en llibres i CD i un 10% a la resta d'articles.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat