Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Amy Winehouse
Foto: 'Amy', Asif KapadiaAmy Winehouse

Així l'impactant tràiler del biopic d'Amy Winehouse

'Back to Black' està previst que arribi a les pantalles a partir d'abril de 2024

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Una artista traspassada a llegenda massa aviat, un referent musical com pocs artistes assoleixen en una generació. Parlem d'Amy Winehouse i de l'expectació que s'està aixecant al voltant del seu biopic. Quan es van fer públiques les primeres imatges del rodatge de la pel·lícula biogràfica de l'artista les xarxes socials van explotar en contra de la producció per considerar-la un producte més per explotar la figura de la difunta.

Malgrat les crítiques, acabem de veure el primer avançament del film dirigit per l'artista visual i cineasta Sam Taylor-Wood, i realment no té mala pinta. El tràiler de 'Back to Black', que així es dirà el film, com la famosa cançó interpretada per l'artista, comença amb l'actriu britànica Marisa Abela, caracteritzada com a Winehouse, pujant a un escenari davant de centenars de persones. "No escric cançons per ser famosa, ho faig perquè no sé què faria si no ho fes", declara en el que sembla ser un extracte de l'entrevista que la cantautora va tenir amb CNN el 2007.

En altre moment de l'avançament veiem episodis de la seva vida com les seves primeres actuacions i la seva relació amb Blake Fielder-Civil (interpretat per Jack O'Connell). També apareixen en l'avançament la persecució dels mitjans durant els seus moments més amargs a causa de l'addicció.

Durant molt de temps s'ha especulat amb una possible pel·lícula autobiogràfica d'Amy Winehouse, un projecte anunciat abans de la pandèmia que, segons sembla, compta amb la benedicció de la seva família. A més, la Fundació Amy Winehouse rebrà part dels drets d'autor de la pel·lícula.

'Back to Black' està previst que arribi a les pantalles a partir d'abril de 2024. Marisa Abela, coneguda pel seu paper a la sèrie d'HBO 'Industry', no només encarna Winehouse al film, també canta les cançons incloses en la pel·lícula, amb una imitació de la veu i els recursos estilístics. A banda de Jack O'Connell interpretant Blake, Eddie Marsan farà del pare d'Amy, Mitch, Juliet Cowan a la seva mare, Janis, i Lesley Manville a la seva àvia, Cynthia.

Compte enrere per al biopic més esperat de la temporada, amb el permís del de Locomía que també s'estrena a l'abril.

NO T'HO PERDIS: Les pel·lícules més esperades del 2024: de 'Dune 2' fins a 'Disco, Ibiza, Locomía'

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat