Notícies

Així és A Fan Of, la botiga de vanos de Gràcia que revoluciona l’art de ventar-se

Un ‘crossover’ entre Els Bridgerton i Locomía? Només és possible a A Fan Of, el paradís dels vanos de disseny

Escrit per
Laia Beltran
A Fan Of (Barcelona)
A Fan OfA Fan Of (Barcelona)
Publicitat

Què tenen en comú les protagonistes de la sèrie Bridgerton i els integrants de Locomía? Doncs que adoren un petit gran accessori que també enamora a dives com Rossy de Palma, Madonna, Rosalía o, en el seu dia, al mateix Karl Lagerfeld. D’uns anys ençà, el vano ha deixat de ser un accessori demodé per a convertir-se en un objecte seductor que, a més a més, ajuda a passar les onades de calor amb més estil. Us n’expliquem quatre coses a compte d’A Fan Of, una marca de vanos de Barcelona que acaba d’estrenar espai al barri de Gràcia.

1 UN ‘SPIN-OFF’ INESPERAT
El somni de la dissenyadora Diana Bertolín era crear la versió mediterrània de Marimekko i aplicar el 'pattern design' a espais interiors i objectes. I ho ha aconseguit de llarg amb Agustina, el seu estudi de disseny. El que no s’esperava era que un d’aquells objectes amb què de tant en tant experimentava acabés tenint tan bona rebuda que acabés volant pel seu compte. Sí, parlem dels vanos, un objecte bonic i pràctic que ha sigut la gènesi d’A Fan Of, el primer spin-off d’Agustina.

A Fan Of (Barcelona)

2 APOSTA PEL KM0
Reinterpretar el vano amb dissenys contemporanis –més sobris o més explosius– ha estat el gran encert de la Diana i el seu equip. També tenien clar que volien un producte sostenible i de qualitat, per això els vanos d’A Fan Of es fabriquen de manera artesanal a València (a Catalunya ja no queden tallers especialitzats). Les teles de cotó s’estampen amb tintes ecològiques mentre que les varetes de fusta de perera es poleixen a mà i estan lliures de vernissos. El resultat? Brillant!

3 AMB NOM I COGNOMS
A banda dels dissenys propis, A Fan Of també ofereix edicions limitades en col·laboració amb artistes i il·lustradors d’aquí i de fora. La llista és llarga: Conrad Roset, Judit Canela, Farah Allegue, Camille Walala... A l’hora de triar vano podeu escollir entre tres mides: el gran, el mitjà i el mini, conegut antigament com el caballero perquè era el que portaven els senyors a la butxaca de l’americana (però el vostre ja vindria preparat per a portar-lo penjat del coll). I, si voleu, podeu personalitzar la vareta amb el nom, les inicials o allò que us inspiri. També accepten encàrrecs per a esdeveniments, no en va són especialistes en ventalls de paper plegables que també funcionen com a 'flyers' (i viceversa).

Conrad Roset (A Fan Of)
A Fan OfConrad Roset (A Fan Of)

4 ‘VIBES’ DE KUSAMA
Sabeu quin és el país on es venen més vanos d’A Fan Of? Suïssa seguida de França i Grècia! A banda del canal multimarca, també tenen una botiga en línia que els permet arribar a qualsevol racó de món (afanof.eu). Però si esteu a Barcelona, heu de visitar el nou espai de Gràcia –carrer Bonavista, 16– que comparteixen amb l’equip d’Agustina. Entrareu en una caixa blanca amb llunes gegants de color verd llimona –inspirades en el treball de l’artista japonesa Yayoi Kusama– on els vanos s’exhibeixen com si fossin peces de museu. I és que no en mereixen menys.

A Fan Of
A Fan OfA Fan Of

No t'ho perdis: Les botigues més boniques de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat