Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mirador Maria Aurelia Capmany
Ajuntament de Barcelona

Així és com pots pujar gratis al mirador de l’Ajuntament de Barcelona (només per un dia)

També es podran visitar els salons nobles del consistori i es programaran dinamitzacions teatrals

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Barcelona ens regala vistes espectaculars des de diferents indrets. Els búnquers del Carmel, l’esplanada davant del MNAC (a Montjuïc) o l’àrea panoràmica del Tibidabo en són grans exemples. Puntualment, però, no cal anar a punts tan alts per gaudir dels paisatges de la ciutat. El mirador de Maria Aurèlia Capmany, ubicat a Ciutat Vella, també ofereix una panoràmica de 360º. I aquest dissabte 10 de febrer, amb motiu de les festes de Santa Eulàlia (les festes d’hivern de la ciutat), estarà obert al públic gratuïtament, des de les 10 h fins a les 20 h. 

L'Ajuntament de Barcelona celebra aquesta jornada de portes obertes perquè la ciutadania pugui veure diferents espais del consistori. Durant el dia hi haurà dues possibilitats de visita independents, però complementàries. D’una banda, la visita al mirador i, d’altra, hi haurà una ruta per visitar els salons nobles de l’Ajuntament, on es podrà visitar l’Escala Negra, el saló de Cròniques, la sala Tàpies, la sala del Bon Govern, la sala del Treball, el despatx de l’alcalde, el saló de Plens, el saló de Cent, la sala de Consolat de Mar, el despatx d’Honor, el Saló de Carles III, el saló de la Ciutat, la Galerìa Gòtica i l’Escala d’Honor. 

Aquesta última ruta, que es farà de 10 a 16 h, estarà dinamitzada per actors i actrius que recrearan un seguit de personatges als espais, com els consellers Joan Fiveller i Rafael Casanova, que explicaran la història del saló de Cent, el cronista Ramon Muntaner, al Saló de Cròniques, explicarà les pintures de Josep Maria Sert. La visita als Salons de la Ciutat i de Carles III aniran acompanyades de música en directe.

Ajuntament de Barcelona
Ajuntament de Barcelona

Per accedir al Mirador de Maria Aurèlia Capmany haureu de dirigir-vos a la placa de Sant Miquel, a la planta 9a de l’Edifici Novíssim. Pel que fa als salons nobles, haureu d'accedir pel carrer de la ciutat, a tocar de la façana Gòtica. 

NO T'HO PERDIS: Portes obertes a edificis de Barcelona per les festes de Santa Eulàlia

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona





Últimes notícies

    Publicitat