Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així és el Calendari Pirelli 2019

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

Ha arribat el dia. Pirelli ha fet públiques les imatges que il·lustren el seu ja mític calendari, el 2019. Les models i actrius protagonistes són Laetitia Casta, Gigi Hadid, Julia Garner i Misty Copeland, i el projecte gira entorn del món dels somnis, estructurat en quatre relats que, segons explica la organització, retraten "les aspiracions de quatre dones i la seva obstinació per aconseguir els seus objectius, cadascuna d'elles perseguint somnis i passions". 

Gigi Hadid
© Albert Watson

El responsable del projecte aquest any és Albert Watson, autor de més d'un centenar de portades de Vogue i de prop de 40 de Rolling Stone, autor també de campanyes de Prada, Chanel i Levi's, que també és autor del mític retrat d'Alfred Hitchcock subjectant una oca –desplumada i amb un llacet al coll– i del retrat en primer pla i blanc i negre d'Steve Jobs que va il·lustrar l'autobiografia del fundador d'Apple. 

Alfred Hitchcock
© Albert Watson

Watson explica al comunicat que ha compartit Pirelli que ha volgut afrontar aquest projecte "volia fer alguna cosa més que limitar-me a retratar persones, volia fer que tot s'assemblés més a plans cinematogràfics fixos. M'agradaria que la gent, en mirar el Calendari, comprengués que el meu objectiu era fer pura fotografia, analitzar les dones que estava fotografiant i crear una situació que proposés una visió positiva de les dones d'avui". 

Sense tenir gaire clar què vol dir "una visió positiva de les dones d'avui", aquí teniu algunes imatges de 'Dreaming', la proposta de 2019 de Pirelli. 

Laetitia Casta
© Albert Watson
Misty Copeland
© Albert Watson
Julia Garner
© Albert Watson

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de fotografia 

Últimes notícies

    Publicitat