Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així és el cartell de Jordi Labanda per a la nova pel·lícula de Woody Allen

L'il·lustrador català va rebre l'encàrrec a través d'un correu del mateix director nord-americà

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

En el món del cinema, el tràiler és la primera carta de presentació de les pel·lícules, el primer contacte, un tast calculat al mil·límetre perquè et deixi amb gana i vagis al cinema. Quasi sempre és així però pot haver-hi excepcions, com ha sigut el cas de l’última pel·lícula de Woody Allen, on el cartell del film 'Rifkin's Festival' s’ha transformat en el primer material gràfic de la nova obra del nord-americà. Però, no us enganyarem, aquest detall és secundari si tenim en compte que és un il·lustrador català de renom qui en firma el disseny. El barceloní Jordi Labanda és l’autor del cartell de la pel·lícula que obrirà el 18 de setembre la 68a edició del Festival de Cinema Internacional de Sant Sebastià.

Cartell de 'Rifkin's Festival' firmat per Jordi Labanda
Cartell de 'Rifkin's Festival' firmat per Jordi LabandaFOTO: Mediapro

"Un somni fet realitat"

L’il·lustrador, amb un traç i un estil reconeixible per a tots, ha explicat que la proposta li va arribar a través d’un correu del mateix Woody Allen. "Poques vegades reps un correu d’un dels teus ídols", confessava Labanda. El repte que tenia entre mans era un caramel per un fan de les seves pel·lícules i tot un honor "formar part de la història visual d’aquest geni és un somni fet realitat". Labanda va intercanviar alguns correus amb el director durant el procés de creació que assegura que va ser "fàcil, sense pressions i amb molt de swing". El resultat és l’aparició dels protagonistes del film en primer pla i la catifa vermella del mateix Festival de Sant Sebastià de fons. Labanda explica que ha intentat "capturar l’essència de la història" que de moment no compta amb data d’estrena als cinemes.

El director nord-americà presentarà 'Rifkin’s Festival', en el mateix festival on s’ambienta la pel·lícula. Per tant, Sant Sebastià serà el marc on es veurà per primer cop un film que el director va rodar l’estiu passat i que inclou entre el seu repartiment actors espanyols com Elena Anaya i Sergi López juntament amb Christoph Waltz i Louis Garrel.

NO T'HO PERDIS: Les millors estrenes de la cartellera de setembre

Les millors idees d'oci i cultura a la Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat