Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les millors estrenes de cinema d'aquest setembre

Les pel·lícules que arriben a la cartellera (amb totes les mesures de seguretat)

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Ha costat, però per fi podem tornar a gaudir de certa 'normalitat' a la cartellera de cinema. Aquí teniu una tria del millor que podrem veure a les sales aquest mes de setembre, tot i que ja sabeu que les dates poden ballar força a causa de les circumstàncies. 

'Las niñas'

Pilar Palomero

'Las niñas' és el primer llargmetratge de Pilar Palomero, que explica la història de moltes dones de l'actualitat a través de l'educació que van rebre als anys 90. El film, protagonitzat per Andrea Fandos i Natalia de Molina, ha estat molt ben rebut al Festival de Màlaga, on ha rebut el Premio Feroz Puerta Oscura.

Data d'estrena: 4 de setembre

'Un acuerdo original'

Romane Bohringer i Philippe Rebbot

Dirigida i protagonitzada per Romane Bohringer i Philippe Rebbot, 'Un acuerdo original' és una comèdia basada en la separació dels cineastes a la vida real amb una premissa sorprenent: què passaria si construïssin dues cases separades per l'habitació dels nens?

Data d'estrena: 4 de setembre

'Un diván en Túnez'

Manele Labidi

Premi del públic a l'últim Festival de Venècia, 'Un diván en Túnez' és el debut de la cineasta franco-tunissiana Manele Labidi. Una comèdia que retrata les repercussions socials i culturals de la Primavera Àrab a través d'una psiquiatra que obre un consultori just després dels fets.

Data d'estrena: 11 de setembre 

'Salir del ropero'

Ángeles Reiné

L'últim treball al cinema de Rosa Maria Sardà és aquesta comèdia romàntica i d'embolics coprotagonitzada per Verónica Forqué, Ingrid García-Jonsson i David Verdaguer sobre dues amigues (Sardà i Forqué) que decideixen casar-se quan ronden la setantena. 

Data d'estrena: 11 de setembre

'The King's man'

Matthew Vaughn

Preqüela de la franquícia 'Kingsman' que ens endinsa en els inicis de l'agència de serveis secrets en el marc de la Primera Guerra Mundial. Matthew Vaughn repeteix a la direcció i Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans i Harris Dickinson són els protagonistes. 

Data d'estrena: 18 de setembre

'Knight of cups'

Terrence Malick

Aquest mes arriben a la cartellera dues pel·lícules de Terrence Malick que no s'havien estrenat encara a Espanya. La primera és aquesta 'Knight of cups', on Christian Bale interpreta un guionista de Hollywood milionari que no troba la felicitat. Al repartiment també hi ha Cate Blanchett, Natalie Portman, Antonio Banderas, Imogen Poots, Brian Dennehi, Teresa Palmer i Wes Bentley.

Data d'estrena: 18 de setembre

'Uno para todos'

David Ilundain

David Verdaguer és un professor que arriba a un nou institut, a Casp, on tindrà el repte de fer tornar a classe un alumne malalt i aconseguir connectar amb la resta dels alumnes. La nova pel·lícula de David Ilundain ('B', la pel·lícula sobre Bárcenas), va ser al BCN Film Fest i ara arriba a la cartellera.  

Data d'estrena: 18 de setembre

 

'L'ofrena'

Ventura Durall

Àlex Brendemühl, Verónica Echegui i Anna Alarcón protagonitzen el nou film de Ventura Durall ('Les dues vides d'Andrés Rabadán'), un thriller sentimental que parteix d'un triangle amorós complicat per un passat ple de secrets. 

Data d'estrena: 18 de setembre

 

'Pinocho'

Matteo Garrone

Presentada al BCN Film Festival a inicis d'estiu, arriba ara a la cartellera la versió del clàssic de Collodi que ha filmat Matteo Garrone ('Gomorra'), amb Roberto Benigni fent de Geppetto.

Data d'estrena: 18 de setembre

'Black beach'

Esteban Crespo

Raúl Arévalo, Candela Peña, Paulina García i Melina Matthews protagonitzen aquest thriller d'acció d'Esteban Crespo, autor del curt 'Aquél no era yo', guanyador d'un Goya i nominat als Oscars 2014. En aquest film, Arévalo interpreta un alt executiu que ha d'intercedir en el segrest d'un enginyer en una petrolífera en territori africà.  

Data d'estrena: 25 de setembre

'Song to song'

Terrence Malick

Segona pel·lícula de Terrence Malick que no s'havia estrenat encara al nostre país i que arriba aquest mes de setembre (val més tard que mai). En aquest cas, una història d'amor ambientada en el món de la música d'Austin, Texas, amb un càsting atractiu (Rooney Mara, Ryan Gosling, Michael Fassbender i Natalie Portman) i aparicions d'artistes com Florence Welch, Iggy Pop, Flea, Lykke Li i Patti Smith, entre altres. 

Data d'estrena: 25 de setembre

'Tommaso'

Abel Ferrara

En la nova pel·lícula d'Abel Ferrara, Willem Dafoe dona vida a Tommaso, un artista nord-americà que viu a Roma, extremadament gelós i amb una perillosa imaginació, i que pot veure's com una mena d''alter ego' del director.

Data d'estrena: 25 de setembre

NO T'HO PERDIS: Les millors estrenes de setembre a Netflix, HBO, Disney+ i Amazon Prime

Les millors idees d'oci i cultura a la Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat