Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festa Major de Gràcia
Foto: Maria DiasPlaça de la Vila

Així és el cartell de les Festes de Gràcia 2020

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Les festes de Gràcia, un dels grans esdeveniments populars i festius de la nostra ciutat, ha presentat el cartell per a l'edició d'enguany. En ple calendari d'ajornaments i cancel·lacions de cites culturals, la Fundació Festa Major de Gràcia, ha fet públic un cartell marcat, irremeiablementpel dubte de si es podrà celebrar la festa gran del barri de Gràcia. De moment, i fins a nou avís, els organitzadors segueixen apostant "tot i les difícils circumstàncies que estem vivint", per les dates previstes d'un inici, la setmana del 15 al 21 d'agost.

Cartell Festa Major de Gràcies 2020
Cartell Festa Major de Gràcies 2020FOTO: FundacióFesta Major de Gràcia

Carrers i gent com a protagonistes del cartell

L'il·lustrador i dissenyador Sergi Solans signa un cartell on l'entramat de carrers i diferents expressions culturals són les protagonistes. També destaca el retorn del nom de 'Festa Major de Gràcia' en lloc d'utilitzar com en els últims anys l'eslògan 'La Festa, Gràcia'. Per als organitzadors, l'obra representa "la festa gracienca: un munt d'espais i activitats festives simultànies" que, enguany, segurament es veuran alterades per l'estranya situació d'excepcionalitat que estem vivint. De fet, la presentació del cartell ja ha hagut d'adaptar-se als nous temps, ja que s'ha fet a través d'un directe en el canal de Youtube de la fundació.

Els organitzadors de la Festa Major ja han avançat que s'hauran d'adaptar però que en cap cas pensen en suspensió o ajornament. Tal com la presidenta de la Fundació ha explicat a Betevé, l'edició d'enguany tindrà un caràcter més veïnal, amb molts menys turistes. També avança que el més difícil de dur a terme seran els concerts i els guarniments, tot i que aquests últims es poden conservar en balcons o carrers petits.

NO T'HO PERDIS: Les noves mesures de mobilitat que ha presentat l'Ajuntament de Barcelona 

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat