Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així és el nou mirador de la Torre Glòries que s'obre al públic al maig

L'espai oferirà vistes de 360º de Barcelona a 125 metres d’alçada i una instal·lació de l'artista Tomás Saraceno

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La Torre Glòries, anteriorment coneguda com a Torre Agbar, és una icona arquitectònica de Barcelona. De fet, és fàcil veure-la des de diversos punts de la ciutat i ens ajuda a ubicar-nos. Però, com són les vistes d’allà dalt? A partir del 20 de maig, la torre obrirà el seu mirador al públic i poder veure Barcelona des d'un dels punts més alts del 22@ ja serà una realitat. 

El Mirador torre Glòries, situat a més de 125 metres d’altitud, oferirà unes vistes panoràmiques de la ciutat. Més enllà de contemplar Barcelona des de les altures, la torre es vol convertir en un espai cultural, reinterpretant el concepte tradicional de mirador i oferint una proposta innovadora i multidisciplinària que uneixi art, ciència i tecnologia. 

Mirador Torre Glòries
Mirador Torre GlòriesMirador Torre Glòries

Per aquest motiu, el mirador estarà dividit en diversos espais i buscarà aprofundir en Barcelona, explorant-la des de totes les disciplines possibles. A l’Hipermirador Barcelona, es mostrarà la ciutat com un organisme viu que està en constant canvi i transformació a través de la divulgació científica, el ‘big data’, l’art i la tecnologia. 

A la planta 30, els visitants tindran accés a unes vistes excepcionals de la ciutat, de 360 graus, i també podran gaudir de l’única instal·lació permanent i transitable de l’artista contemporani Tomás Saraceno. Es tracta d’una obra d’art que, suspesa a la cúpula, convida a reflexionar sobre les ciutats i la interconnexió que hi ha entre tots els elements que conformen l’ecosistema urbà. 

Mirador Torre Glòries
Pol ViladomsMirador Torre Glòries

 A partir del dimecres 27 d’abril a les 10h, es posaran a la venda les entrades del Mirador torre Glòries. El preu parteix dels 15 euros, i totes les visites inclouen un servei d’audioguia en 6 idiomes (català, castellà, anglès, francès, italià i alemany). 

Mirador Torre Glòries
Mirador Torre GlòriesMirador Torre Glòries

NO T'HO PERDIS: Les millors vistes de Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat