Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les millors vistes de Barcelona
barcelona

Les millors vistes de Barcelona

Des de bars i museus fins a parcs, aquí teniu 12 miradors que presumeixen de panoràmiques impressionants de Barcelona

Per Alexa Tucker
Advertising

Barcelona és preciosa de punta a punta. Qui ho pot negar? Tenim un gran litoral, parcs i jardins on et pots perdre, esglésies on refugiar-se de l'enrenou de la ciutat, una activitat que mai para. Però si us preguntem des d'on es poden gaudir de les millors vistes, on ens portaríeu? Aquesta és la nostra tria. Hi trobareu bars, museus i llocs claus a la muntanya. Gaudiu!

NO T'HO PERDIS: 50 llocs de Catalunya que has de conèixer.

Barcelo Raval Hotel 360 Terrace
Barcelo Raval Hotel 360 Terrace
© Alexa Tucker

Barceló Raval

Hotels Hotels boutique Ciutat Vella

La terrassa de 360º que té l'hotel Barceló Raval és un bon lloc per veure molt més enllà de la Rambla i la Gran Via. Els binoculars disposats estratègicament al voltant de la terrassa, permet fer-hi un zoom i gaudir de vistes encara més curioses. 

Palau Nacional rooftop
Palau Nacional rooftop
© Alexa Tucker

La terrassa del Palau Nacional

Museus i institucions Art i disseny Sants - Montjuïc

És la seu del MNAC, el Palau Nacional ja és imponent per si mateix, però les vistes des dels seus esglaons du l'edifici a un altre nivell. A més, el MNAC té dues terrasses-mirador obertes al públic que permeten gaudir d'unes vistes privilegiades.

Advertising
Las Arenas Rooftop
Las Arenas Rooftop
© Alexa Tucker

La terrassa de Las Arenas

Botigues Centres comercials La Nova Esquerra de l'Eixample

L'espai més interessant de l'antiga plaça de toros de Las Arenas, de la qual es conserva la façana original, és la terrassa amb vistes a Montjuïc. Aquest últim pis també alberga una cúpula, concebuda per acollir esdeveniments firals i espectacles musicals i teatrals, i molta oferta gastronòmica.

Tibidabo
Tibidabo
© Alexa Tucker

Tibidabo

Llocs d'interès Parcs temàtics Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes

El Tibidabo és la muntanya més alta de Collserola, amb vistes panoràmiques de tota la ciutat. Al cim es troba el parc d’atraccions del Tibidabo, l’únic de la ciutat. Hi trobareu atraccions històriques com l'avio o la Talaia. 

Advertising
Park Güell
Park Güell
Photograph: Maria Dias

Parc Güell

Llocs d'interès Llocs i edificis històrics El Coll

El Parc Güell és un dels espais verds més emblemàtics de la ciutat de Barcelona, ocupa dos vessants del turó de les Tres Creus i del Carmel. L'acaben de posar a punt i està encara més maco que abans. Podeu passejar per la part musealitzada o fer una mica d'esport per la zona més de bosc.

Jardins del Turó de Putxet

Llocs d'interès El Putget i Farró

Si la multitud us angoixa i preferiu gaudir de l'skyline de la ciutat sense cotxes pel mig, aquest és el vostre racó. Amb tots els avantatges d'estar a prop del Parc Güell, però sense el caos que l'envolta: un lloc meravellós per prendre una mica l'aire o fer esport.

Advertising

Telefèric del Port

Llocs d'interès Torres i miradors
El Telefèric del Port o Aeri del Port travessa el port des de la torre de Sant Sebastià, a la platja de la Barceloneta, la segona parada a la torre de Jaume I i arriba al mirador de Miramar de Montjuïc, amb 70 metres d'altura. El recorregut total és de 1.292 metres i dura uns deu minuts. Un viatge curt però amb una vistes privilegiades.
W Hotel Eclipse Bar
W Hotel Eclipse Bar
© Caroline Federer

Eclipse Bar del W Hotel

Restaurants Asiàtica La Barceloneta

A dalt de tot de l'hotel W, l'Eclipse ofereix unes vistes immillorables i també és conegut per les festes que s'hi organitza, amb la presència dels Dj amb més projecció europea.

Advertising
Turó de la Rovira
Turó de la Rovira
Turó de la Rovira

Turó de la Rovira

Llocs d'interès Horta - Guinardó

La història s'ha apoderat d'aquest magnífic mirador que va ser un assentament ibèric, i una bateria antiaèria durant la Guerra Civil, fins al que és avui en dia. L'única cosa que no ha canviat durant tot aquest temps és la magnífica panoràmica que es té de la ciutat.

Torre de Collserola
Torre de Collserola
© Alexa Tucker

Torre de Collserola

Museus i institucions

La Torre de Collserola ofereix una vista similar a la del Tibidabo, cert, però en aquest cas tenim una vista de 360º que el Tibidabo no pot oferir. Si aneu fora dels horaris de visita del Mirador Públic, el Parc de Collserola en si mateix també és un molt bon lloc on poder gaudir de la ciutat com si fóssiu ocells. 

Advertising
Sagrada Familia Passion Tower
Sagrada Familia Passion Tower
© Connie Ma

Basílica de la Sagrada Família

Llocs d'interès Llocs i edificis religiosos Sagrada Família

Encara que no us ho cregueu, hi ha molts barcelonins que encara no han visitat la Sagrada Família. Bé, doncs si sempre heu necessitat un incentiu per anar a una de les obres més importants de Gaudí, us direm que les vistes de la ciutat que tenim des de les torres són al·lucinants.

View from La Pedrera
View from La Pedrera
© Momo

La Pedrera

Llocs d'interès Visites turístiques Dreta de l'Eixample

L'últim edifici laic d'Antoni Gaudí, la Casa Milà (coneguda popularment com La Pedrera) no té cap línia recta. Des del seu terrat, envoltats de poderosos i misteriosos guerrers, podreu observar una vista molt diferent de la que es té habitualment del passeig de Gràcia.

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising