Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Parc infantil king kong
Foto: Catalunya Plants

Així és el parc infantil amb una figura gegant de King Kong i amb una granja que es pot visitar gratis

L'espai disposa de diversos espais com les zones de joc i de pícnic i amb animals com cabres i ponis

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si teniu canalla, segur que cada setmana us escalfeu el cap per buscar plans i activitats per fer amb els més petits a Barcelona. Tot i que el ventall d'opcions és molt ampli i varia segons l'època de l'any, una opció que sempre va bé és visitar un dels parcs infantils de la ciutat. Estructures que representen diversos animals, tobogans espectaculars i desenes d'hectàrees d'espais verds són algunes de les característiques que podeu trobar als diversos parcs de Barcelona, però, si us allunyeu una mica, també podreu visitar d'altres que no us deixaran indiferent.

A mitja hora de Barcelona en transport públic, al municipi de Sant Vicenç dels Horts, hi ha amagat un parc infantil inspirat en l'icònic King Kong, un primat gegant protagonista de desenes de pel·lícules, llibres i videojocs al llarg de la història i s'ha convertit en una icona de la cultura popular. L'espai ha volgut fer un homenatge al goril·la i, a més d'instal·lar una figura gegant de l'animal, li han afegit dos tobogans que li surten dels pits. Tot i que aquesta és la principal atracció de l'espai, també hi ha altres zones de joc amb elements més convencionals com casetes de plàstic i tobogans de menys alçada per als més petits.

El parc infantil té una granja amb animals com cabres petites i ponis amb què nens i nenes poden interactuar i donar-los menjar. A més, si voleu gaudir d'una jornada completa, també podeu dinar a una de les taules de la zona de pícnic al costat de l'àrea de joc. L'espai està obert de dilluns a divendres de 10 a 19.30 h, els dissabtes fins a les 20.30 h i els diumenges i festius fins a les 14.30 i l'entrada és gratuïta.

Parc infantil king kong
Foto: Catalunya Plants

El parc dins d'un 'garden'

El parc infantil es troba al quilòmetre 1,8 de la carretera BV-2002, dins l'espai de Catalunya Plants, un 'garden' de 30.000 metres quadrats de superfície on es poden trobar arbres fruiters i ornamentals, plantes arbustives i plantes d'interior i exterior, a més de tota mena de productes per tenir cura del jardí. L'espai també té una gran zona dedicada a la decoració exterior de terrasses i jardins i una altra destinada a alimentació, complements i accessoris per a mascotes des de gossos i gats fins a rèptils i rosegadors.

Parc infantil king kong
Foto: Instagram / @gardencatalunyaplants

NO T'HO PERDIS: 10 jardins i espais verds amb encant de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat