Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així és el tràiler de la nova i esperada pel·lícula de Wes Anderson

Escrit per
Claudia Ibáñez
Publicitat

No cal esperar fins al 24 de juliol, quan s'estrenarà la desena pel·lícula de Wes Anderson, per gaudir del seu univers, ja que per fi s'ha fet públic el tràiler de 'The french dispatch'.

El film s'inspira en la redacció d'una revista nord-americana situada en una ciutat francesa fictícia anomenada Ennui-sud-Blasé. Ambientada en la primera meitat del segle XX, la seva trama gira al voltant de la història d'aquest magazín, des del 1925 al 1975, i desemboca en la voluntat de l'equip de publicar una edició especial que comprèn tres dels casos més sorprenents que han cobert: un artista sentenciat a cadena perpètua, unes revoltes estudiantils i un segrest resolt per un xef.

Bill Murray encarnarà al director de la revista i Arthur Howitzer Jr. a l'editor, personatge que està inspirat en el fundador de la revista 'The New Yorker' Harold Ross. Aquesta important publicació també ha inspirat el cartell de la pel·lícula, que ha estat dissenyat per l'artista barceloní Javi Aznarez.

El director defineix aquest llargmetratge com "una carta d'amor al periodisme" a través de relats agafats de l'últim número de la revista estatunidenca. Anderson és director i escriptor d'aquest film basat en una història creada per Roman Coppola, Jason Schwartzman, Hugo Guinnes i el mateix Anderson. Comptarà de nou amb Robert Yeoman en la direcció de fotografia i amb Alexandre Desplat a càrrec de la banda sonora. Al tràiler es deixa entreveure l'estètica de la revista 'The New Yorker' convertida en pel·lícula i un repàs històric a través d'imatges en blanc i negre i color. La fotografia de Desplat promet.

El repartiment està ple d'estrelles. A més de Murray i Howitzer Jr., participen Adrien Broody, Titlla Swinton, Benicio del Toro, Frances McDormand, Jeffrey WrightTimothée ChalametSaoirse RonanLéa Seydoux, Mathieu AmalricLyna Khoudri, Stephen Park i Owen Wilson i també compta amb els 'cameos' de molts altres artistes, però caldrà esperar fins a l'estiu per a gaudir-la.

Dos anys després de la seva última pel·lícula 'Isle of dogs' (2018), el director nominat a múltiples Oscar i premis Bafta torna per sacsejar el periodisme i al públic.

NO T'HO PERDIS: El top 5 de la cartellera

Últimes notícies

    Publicitat