Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ikea meatballs
Photograph: Shutterstock

Així es fan les famoses mandonguilles d'Ikea a casa

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Recordes els dies en què podies passejar per les enormes seccions d'Ikea, tocant estris de cuina, jugant amb les cuines i provant matalassos?

Qui havia de dir que trobaríem a faltar la famosa frase: "carinyo, podríem aprofitar el cap de setmana i anar a fer un volt per l'Ikea". Ara podeu reviure un dissabte d'Ikea interminable, fent les icòniques mandonguilles de la botiga en la vostra pròpia cuina.

La botiga d'articles per a la llar sueca ha compartit la recepta de les seves mandonguilles i la bona notícia és que semblen més fàcils de fer que un conjunt de prestatges.

Receta de las albóndigas de IKEA
FOTO: IKEA

Les instruccions, dissenyades en la mateixa línia que les dels mobles, inclouen com fer les boles de carn de res i porc per a quatre, així com la salsa cremosa que porten. Tot el que heu de fer és afegir a un costat les patates de la vostra elecció (i una mica de melmelada de nabiu vermell, si teniu la sort de tenir una mica a casa). 

Si tanqueu els ulls, gairebé podreu escoltar els xiulets de les caixes registradores i els murmuris de centenars de discussions passiu-agressives.

NO T'HO PERDIS: els mercats d'alimentació de pagès tornen als carrers de Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat