Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Niudalia
Foto: Niudalia

Així és la granja de flors més gran de Catalunya (amb més de 500 varietats diferents)

L'espai obre des del març fins a l'octubre i compta amb més de quatre hectàrees amb diferents tipus de flors que varien segons l'època de l'any

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Hi ha tantes maneres d'expressar l'amor com persones hi ha al món, però una que moltes d'elles comparteixen és fer-ho a través de les flors. L'aroma, el color i la tradició de regalar-les són alguns dels motius que porten molta gent a mostrar els seus sentiments a través de les flors i, tot i que són molt boniques dins un ram o un gerro, també ho són en el seu hàbitat natural. Si voleu gaudir d'un paisatge ple de color amb centenars de varietats de flors a la natura i sense allunyar-vos massa de Barcelona, a partir del 23 de març podreu visitar la granja de flors més gran de Catalunya. Fins al 30 d'octubre, Niudalia inaugurarà per segon any consecutiu més de quatre hectàrees amb 43 tipus de flors diferents que varien segons l'estació de l'any.

Niudalia
Foto: Niudalia

Niudalia es troba a Capolat, un municipi a la comarca del Berguedà a la província de Barcelona i ells mateixos es defineixen com un espai que va més enllà d'un camp de flors, funcionen com una mena de santuari per reconnectar amb la natura. Durant els set mesos que està obert, l'espai ofereix tres experiències diferents segons les flors que més abunden a cada estació: l'abril i el març és el torn dels camps de les tulipes, on els visitants podran veure més de 100.000 tulipes de diferents colors; els mesos de juny i setembre es poden visitar els camps de gira-sols, on hi ha més de 100.000 gira-sols grocs i més de 20.000 de vermells; i des de juliol fins a finals d'octubre és l'època dels camps de dàlies, unes flors famoses per la seva estructura de pètals en forma d'espiral.

Niudalia
Foto: Niudalia

Niudalia està pensat perquè tothom pugui gaudir, des dels més petits fins als adults, així com els gossos i, a més de les flors, també té una granja d'animals on els visitants poden interactuar amb les vaques que pasturen lliures pel camp. El projecte va néixer de l'amor per la natura i la necessitat per conservar-la i dos dels seus creadors van ser Jordi i Arnau Koalitic, dos dels fotògrafs més seguits del món amb 6,4 milions i 614.000 seguidors a Instagram, respectivament.

Entrades i horaris

L'espai està obert des de 23 de març fins al 30 d'octubre cada dia de la setmana i els festius, excepte els dilluns, de les 10 h a les 20 h. Les entrades s'han de reservar a través de la pàgina web almenys 24 hores abans de la visita i tenen un preu de 10 euros per als adults i 8 euros per als infants. Si preferiu fer la visita acompanyats d'un guia, també hi ha l'opció disponible per 15 euros els adults i 13 euros els nens.

Tallers i activitats

A més d'observar les flors, també podeu aprendre com tractar-les. Niudalia també ofereix diversos tallers per tractar amb les flors amb activitats com la creació d'un ram de tulipes, dàlies o gira-sols, segons la flor de temporada. Un altre taller és el de plantació, on en Josep, l'expert en flors del camp, ensenya els assistents com plantar els diferents tipus de flors a través de lliçons teòriques i pràctiques. Si preferiu fer una activitat on no us hàgiu d'embrutar les mans, també podeu gaudir de l'experiència de dinar o sopar al mig de la natura envoltats de flors i amb un menú amb plats de temporada.

Niudalia
Foto: Niudalia

NO T'HO PERDIS: Les millors floristeries de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Primavera

    Últimes notícies

      Publicitat