Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
casa Cara Delevingne
Foto: Beauchamp Estates

Així és la mansió de la família de Cara Delevingne que estan venent per 23 milions de lliures

La propietat té cinc dormitoris, un gimnàs, un cinema i una cuina només per als xefs professionals, entre altres estances

India Lawrence
Laia Jordà Sánchez
Escrit per
India Lawrence
Traduït per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El concepte 'nepo baby' està molt de moda i fa referència als fills i filles de famosos com Kaia Gerber, filla de la supermodel Cindy Crawford, i Zoë Kravitz, filla de l'artista Lenny Kravitz. Molta gent els critica per haver nascut dins una vida plena de privilegi i glamur, però tothom té curiositat per saber com deu ser créixer d'aquesta manera. Ara, teniu l'oportunitat de donar una ullada dins la vida d'una 'nepo baby' i veure on van créixer: la mansió que va ser la casa de la infància de la supermodel Cara Delevingne, filla del promotor immobiliari Charles Delevingne, ha sortit al mercat de Londres.

L'antiga mansió Delevingne a Belgravia ha sortit al mercat per 23,5 milions de lliures esterlines, que equival a uns 28 milions d'euros. L'habitatge de cinc dormitoris on van créixer Chloe, Poppy i Cara Delevingne també va ser la llar del magnat del casino John Aspinall, on organitzava festes amb altres empresaris i polítics molt rics. Aspinall i la mansió també estaven vinculats a la misteriosa desaparició de Lord Lucan el 1974, una història digne del joc del Cluedo.

casa Cara Delevingne
Foto: Beauchamp Estates
casa Cara Delevingne
Foto: Beauchamp Estates

A més dels cinc dormitoris, a la mega casa del carrer Lyall hi ha dues sales per rebre els convidats, un estudi, un cinema, una cuina familiar i una altra per als xefs professionals, a més de tenir el seu propi gimnàs, una sauna de vapor i una cocteleria al terrat. En resum, podríem dir que la musa de Karl Lagerfeld durant la seva etapa com a director creatiu a Chanel no va viure gens malament durant la seva infantesa.

casa Cara Delevingne
Foto: Beauchamp Estates
casa Cara Delevingne
Foto: Beauchamp Estates

L'aristocràtica família Delevingne es va mudar al carrer Lyall l'any 2000 i se'n va anar el 2014 i, després d'estar ocupada per una altra família tots aquests anys, ara la casa torna a estar disponible. Si teniu 23,5 milions de lliures i no sabeu què fer amb elles, per què no feu una oferta? Podeu obtenir més informació sobre la propietat a la llista de Beauchamp Estates.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al maig

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de benestar

    Últimes notícies

      Publicitat