Què fer a Barcelona al maig

Coses per fer i veure a Barcelona durant el maig
La Nit dels Museus
© MNAC La Nit dels Museus
Advertising

Exposicions, cicles de cine, activitats familiars, obres de teatre i dansa, concerts, música clàssica... i a la nit, les millors sessions de DJ i festes. Hi ha moltes coses per fer i veure a Barcelona durant aquest maig. Aquesta és l'agenda cultural de la ciutat!

Activitats i fires a la ciutat

Flea Market
©Flea Market
Botigues, Mercats i fires

Mercats de cap de setmana a Barcelona

Per als que busqueu llibres i vinils antics, per als amants dels mobles retro, i per als que aposten per la roba i els complements de segona mà. Aquests són alguns dels mercats del cap de setmana que no us podeu perdre.

Cine

Filmoteca de Catalunya
© Ivan Giménez
Sales de cinema

Filmoteca de Catalunya

icon-location-pin El Raval

Es compleixen 50 anys de diferents repercussions del convuls maig del 68: a Praga, Mèxic i, evidentment, París. A la Filmoteca celebren l'efemèride amb un dels seus rostres més emblemàtics de cine, Pierre Clementty. .Com cada any, la Filmoteca serà una de les seus dels Premis del Públic Jove del Cinema Europeu (Young Audience Award) i, coincidint amb el Dia Mundial d'Àfrica, han organitzat un cicle dedicat al cinema d'aquest continent. També podreu veure cinema turc contemporani i els festivals BCN Sports, Arqu [in] FILM i el D'A.

Advertising