Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nou bus del Port
Foto: Port de Barcelona

Així és la nova línia de bus de Barcelona que connectarà una zona estratègica de la ciutat

El servei de la línia 89 complementarà el de la ja existent 88 cobrint noves àrees i freqüències

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Les comunicacions de Barcelona avancen. Si fa pocs dies vam saber de la posada en funcionament del primer minibús elèctric, a partir del 23 d'agost una nova línia de bus millorarà el servei de transport en una zona estratègica de la ciutat.

La línia de bus 88, que fins ara operava com a única ruta en la zona, serà desdoblada en dues línies, la 88 i la nova línia 89.

Les dues línies connectaran l'estació de metro del Paral·lel amb el Port i la ZAL (la plataforma logística de la Zona Franca): la 88 passant pel moll d'Àlvarez de la Campa i arribant a l'estació de metro de ZAL i Riu Vell i la 89 arribant a la ZAL Prat (PIF) i la terminal BEST, amb un recorregut exprés al Port.

Segons informa el Port de Barcelona, la característica destacada d'aquesta millora és la coordinació dels horaris de les dues línies d'autobús. D'aquesta forma, es garantirà un interval de pas de 15 minuts durant les hores de servei habituals i de 5 o 10 minuts durant les hores punta.

Recorregut de les línies 88 i 89
Foto: Port de BarcelonaRecorregut de les línies 88 i 89

Més sostenibles

Entre les novetats del nou servei s'ha volgut posar l'accent en la sostenibilitat ambiental. La nova flota comptarà amb 11 nous autobusos propulsats amb tecnologia híbrida.

Els vehicles nous, que inclouen 4 models articulats i 7 models estàndard, es posaran en servei en un termini de dotze mesos des de l'entrada en funcionament del servei.

NO T'HO PERDIS: 18 escapades per fer en tren des de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat