Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Neutrale Barcelona
Foto: David Zarzoso

Així és la primera botiga a Barcelona d'aquesta marca que ho peta a Madrid

La firma de roba madrilenya Netutrale ha aterrat a la ciutat amb un espai al Born

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'oferta de botigues a Barcelona no para de créixer. A més, molts dels nous establiments de la ciutat volen anar més enllà de la roba i converteixen el seu espai en una experiència immersiva pels clients. Aquest és el cas de la nova botiga efímera de Thinking Mu i del primer establiment físic de Neutrale a Barcelona. La marca madrilenya s'ha establert al Born, al número 41 del carrer del Rec.

Neutrale Barcelona
Foto: David Zarzoso

L'espai segueix l'estil de les peces de roba de la marca. Inspirat en l'estètica minimalista i mediterrània, el local fusiona materials neutrals amb línies modernes, una barreja que aconsegueix un disseny avantguardista. Els colors neutres són els protagonistes, que es mimetitzen amb les peces repartides estratègicament per tota la botiga, un ordre que contribueix al minimalisme característic de la marca.

Neutrale Barcelona
Foto: David Zarzoso

L'atemporalitat també juga un paper rellevant dins l'espai, que s'allunya de les tendències més actuals i ofereix un disseny 'timeless' que serveix d'aparador pels accessoris i els bàsics de Neutrale. El de Barcelona és el segon punt físic de la marca després d'inaugurar el de Madrid, on és molt coneguda, a més de les seves dues cafeteries Casa Neutrale.

NO T'HO PERDIS: Arriba per primer cop a Barcelona un festival per als amants de la moda urbana i les sneakers

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat