Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Scrap World
Foto: ScrapWorld Madrid 2023

Arriba per primer cop a Barcelona un festival per als amants de la moda urbana i les sneakers

Després de triomfar a Madrid, Scrapworld s'estrenarà a la Fira de Barcelona aquest novembre

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Fa uns anys que la cultura de les sneakers està present a Barcelona. Cada cop hi ha més botigues dedicades exclusivament a aquest producte que, de vegades, es converteix en un objecte de col·leccionista. La moda urbana està en auge i, malgrat que hi ha molts espais que s'hi dediquen a la ciutat, fins ara no hi havia cap festival que funcionés com a punt de trobada per als aficionats a aquest estil. Després de l'èxit de les quatre edicions a Madrid, Scrapworld arriba a Barcelona per celebrar la primera edició d'un dels esdeveniments de referència de la moda urbana a l'Estat.

El dissabte 25 de novembre el pavelló tèxtil de la Fira de Barcelona acollirà el festival de 10 a 21 h, on els assistents no només podran comprar les seves peces preferides, sinó que també podran participar en diferents tallers, showcases, i xerrades sobre el sector de la moda. Scrapworld ja és un esdeveniment consolidat a Madrid com una de les principals cites de la indústria de la moda urbana.

El projecte va néixer el 2018 amb el llançament d'una botiga online de roba urbana, sabates i accessoris de diverses marques, així com de la seva pròpia col·lecció, sota el nom de Scrapworld. Un any més tard, es va celebrar a Madrid la primera edició del festival, amb més de 500 assistents. Ara, l'esdeveniment s'ha convertit en el projecte principal de la marca, que vol ser un altaveu per a dissenyadors emergents del sector.

Quant valen les entrades?

Les entrades per anar a Scrapworld ja estan a la venda a través de l'enllaç que ells mateixos han publicat al seu perfil d'Instagram. El preu per l'accés general és de 20 €, mentre que l'entrada VIP costa 50 €, que dona accés al recinte una hora abans de l'obertura al públic, així com a una zona reservada i diversos regals exclusius.

NO T'HO PERDIS: Una marca de vambes d'edició limitada obre la seva segona botiga a Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat