Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així és la tecnologia 5G que et porta dalt de l'escenari del Cruïlla

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Potser us va passar desapercebut entre tant d'estímul –les andròmines i homenots de la Fura, els concursos de diverses marques i la mateixa emoció de veure els grups–, però a un lateral de l'escenari Estrella Damm hi ha un espai que us recomano que visiteu.

El Cruïlla està sent com un banc de proves de la tecnologia 5G aplicada a la realitat virtual a través d'una experiència immersiva 360º que ha desenvolupat Acciona, Cellnex, Qwilt i Masmovi i on, posant-vos unes ulleres uns transportareu dalt de l'escenari principal del festival per viure –perquè les ulleres us faran molt més que veure– el concert en directe com un membre més del grup.

Com diem, és una experiència 360º així que a més de mirar cap al públic per donar-vos un bany de masses i sentir com és això de tenir mil de persones aclaman-te, gireu el caparró perquè –oh, sorpresa!– podeu tenir el bateria del grup –en el meu cas el de Bastille– a mig pam i us entraran ganes de robar-li les baquetes, o al cantant mirant-vos com si fos el vostre torn de cantar.

Cap amunt, el cel de focus; a la dreta 'els companys' del grup; darrere, tot l'escenari; i a l'esquerra la resta de l''entourage' que fa possible la màgia.

Només seran uns minutets, però segurament és el més a prop que sereu de sentir-vos una miqueta com una estrella del rock.

NO T'HO PERDIS: La guia completa del Festival Cruïlla 2019

Últimes notícies

    Publicitat