Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festival Cruïlla
Foto: Victor Parreno / Cruïlla

Cruïlla Barcelona 2021: la guia completa

Tota la informació que necessiteu per gaudir al màxim del festival d'estiu

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Després d'una edició en blanc (que va mantenir viva la flama gràcies a la versió XXS), el Cruïlla torna a instal·lar-se al Parc del Fòrum mantenint la seva essència, és a dir, amb la possibilitat de ballar sense distàncies, encara que sigui amb test d'antígens i mascareta, i amb presència d'artistes internacionals. Un cartell amb Two Door Cinema Club, Morcheeba, 2manydjs, Kase.O Jazz Magnetism, Amaral i Zoo, entre moltíssims altres, no és poca cosa. Aquí teniu tota la informació per gaudir d'una de les cites imprescindibles de l'estiu barceloní.

NO T'HO PERDIS: Altres festivals de música a Barcelona i Catalunya el 2021

Cruïlla 2021

  • Música
  • Música

En la jornada del dijous ja vam veure com el Cruïlla havia pres bona nota de les experiències de Vida i Canet Rock i havia organitzat un sistema de cribratge massiu de manera àgil i fluida. Durant la tarda i vespre del divendres, l'operatiu va demostrar que encara era capaç de cribrar més assistents, i va realitzar, sense incidències destacables, més de 19.000 tests d'antígens, dels quals 89 van sortir positius i no van poder entrar al festival. La veritat és que impressiona veure les desenes de cubicles instal·lats en l'edifici annex al Fòrum on es realitzen simultàniament els tests.

 

Publicitat
  • Música
  • Música

Un Kase.O jovial i entregadíssim va encarnar totes les sensacions viscudes en la primera nit del Cruïlla 2021, un vespre històric per al festival i per als 15.000 assistents que, després de passar un cribratge, van poder tornar a ballar al Parc del Fòrum com no ho feien des del 2019.

Publicitat
Publicitat
Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat