Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Antònia Font
Foto. Oigo VisionesAntònia Font

Cruïlla Barcelona 2023: la guia completa

Tota la informació que necessiteu per gaudir al màxim del festival d'estiu

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El retorn d'Antònia Font ha estat una de les notícies musicals del 2022, però la història d'amor dels mallorquins amb els fans continua: els de Joan Miquel Oliver són el primer cap de cartell confirmat del Cruïlla 2023, que torna Parc del Fòrum del 5 al 8 de juliol, amb concerts i una nova programació d'espectacles de comèdia. Ara, a més ja us podem dir que també actuaran al festival Franz Ferdinand, Placebo, Sigur Rós, Tash Sultana... Aquí t'anirem informant de tot el que anem sabent!

Quan és el Cruïlla 2023?

Aquest any el Cruïlla se celebra del 5 al 8 de juliol, com sempre, al Parc del Fòrum.

Quins són els caps de cartell del Cruïlla 2023?

Els escocesos Franz Ferdinand amb el seu recopilatori 'Hits to the head' (2022); els clàssics del britpop Placebo, els islandesos Sigur Rós i l'australiana Tash Sultana són alguns dels grans caps de cartell de la nova edició del festival. També hi seran Antònia Font, que tornen al festival després de dotze anys i que allarga d'aquesta manera la seva gira de reunió, propiciada pel nou disc 'Un minut estroboscòpica' (2022), amb el qual trencaven deu anys de silenci discogràfic. 

Qui més toca al Cruïlla 2023?

Agafeu aire: Viva SueciaCarolina Durante, Dani Fernández, Amaia, Sen Senra, Delaossa, Cruz Cafuné, Stay Homas, Sidonie, Iseo & Dodosound, Rusowsky, La Élite, Las Ninyas del Corro, Cala Vento, Ciudad Jara, Carlangas, Suu, Triquell, Lia Kali, Tesa, Shego, Victorias i Menta. I encara esperem més confirmacions!

Com puc anar i tornar del Cruïlla 2023?

Per anar i tornar del Parc del Fòrum tens una bona colla d’opcions pel que fa al transport públic: hi ha metro, autobusos diürns i nocturns, tramvia i Bicing. En aquest article t’expliquem quins són els horaris i sabràs quines d’aquests mitjans et convenen més.

A quina hora obre portes el Cruïlla 2023?

Quan es publiquin els horaris us els farem saber!

Quins humoristes actuen al Cruïlla 2023?

Sí, el Cruïlla és un festival de música, però no només de música, perquè ja fa temps que l’humor forma part de la programació. Quan tinguem el cartell del Comedy us el farem saber!

Quines altres disciplines artístiques hi ha al Cruïlla 2023?

A banda de concerts i d’espectacles d’humor, al Cruïlla normalment hi trobareu mostres d’altres disciplines artístiques, com la il·lustració, el disseny gràfic, la dansa, la fotografia, grafiti, art digital i escenografia. Esperem tenir-ne més detalls aviat!

Què hi pots menjar, al Cruïlla 2023?

Parc del Fòrum hi haurà una vintena de 'food trucks' on trobareu menjar asiàtic, hamburgueses, pollastre fregit, curris, empanades, entrepans, creps i opcions veganes. A més, a la web del Cruïlla es poden reservar menús de prevenda 'online' per tal d’estalviar-te cues i aprofitar els descomptes.

Així va ser el Cruïlla 2022

Publicitat
Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat