Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així és l'experiència d'hiperrealitat virtual gratis que arriba a Barcelona

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Si l'altre dia ens arribava la notícia que Renfe posaria a la venda 1.000 viatges a 5 euros entre Barcelona i Madrid per promocionar el nou AVE de baix cost, ara directament et portem el viatge al futur en menys de 45 minuts i gratis. No t'ho creus? Segueix llegint i posa't les ulleres d'última tecnologia virtual que, 'E-Tron - The future Paradox', aterra a Barcelona per trencar els límits de l'espai i el temps.

The e-tron room: The Future Paradox
The e-tron room: The Future Paradox
FOTO: Audi

Billet al futur en 45 minuts

Si la realitat virtual que hem trastejat fins ara ja era d'un gran nivell de detall i immersió, el que ara ens porta Audi amb la seva experiència d'hiperrealitat virtual multijugador (màxim 4 persones per sessió) supera qualsevol tecnologia coneguda prèviament. Un següent nivell, una volta més d'una tecnologia que, en aquest cas, inclou una motxilla d'última generació, micròfons, auriculars, sensors en les extremitats, objectes físics i un actor. Un desplegament tècnic per portar al jugador en un viatge que es compon de diferents nivells i èpoques fins arribar al futur.

Un cop posades les ulleres tota la teva realitat es transforma i el nivell de detall supera qualsevol expectativa, fins al punt que hi ha reflexos on et veus a tu mateix. La tecnologia detecta els moviments de la mirada i del cos, juntament amb les 36 càmeres que hi ha a la sala. Si amb això no n'hi hagués prou, 'E-Tron - The future Paradox' també s'acosta a un 'escape room', ja que has de resoldre trencaclosques i enigmes que el guia va plantejant.

El millor de tot és que la marca alemanya ofereix bitllets a aquest viatge virtual durant 3 setmanes (fins al 16 de febrer i gratis), només demana que t'inscriguis a la seva web a partir de dilluns 27 de gener. Si no pots esperar, no et preocupis, la plataforma et dóna l'opció d'apuntar-te a la llista d'espera, ja que les places són limitades. No tot és virtual, el plató on comença aquesta experiència està en l'Espai Metrònom al carrer Fusina, 9 (Born) i l'objectiu de la marca és promocionar el seu primer model de cotxe 100% elèctric, l'Audi e-Tron.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona aquest cap de setmana 

Últimes notícies

    Publicitat