Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Itziar Castro
Foto: Shutterstock

Així és l'homenatge a Itziar Castro a l'anunci de Nadal del Gremi de Restauradors de Barcelona

El curtmetratge va ser l'últim treball de l'actriu, que va morir el passat 8 de desembre

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El passat 8 de desembre el món de la cultura es va vestir de dol amb la notícia de la mort de l'actriu Itziar Castro amb 46 anys. Les xarxes socials es van omplir de missatges de condol dels seus fans i de personalitats de diversos gremis que lamentaven la pèrdua de l'actriu i activista barcelonina. Dies després, el seu últim treball ha sortit a la llum convertit en un homenatge a la seva figura.

Aquest dimecres 13 de desembre, el Gremi de Restauració de Barcelona ha presentat el seu anual anunci de Nadal, dirigit per Joaquim Oristrell, on Itziar Castro es posa a la pell d'una cambrera al costat d'altres cares conegudes com Jordi Bosch, Julieta Serrano, Fernando Colomo, Marisa Paredes, Juanjo Puigcorbé i molts més.

A més de la dedicatòria als crèdits del mateix curtmetratge, la presentació oficial també s'ha convertit en un homenatge a l'actriu. L'acte s'ha celebrat a l'interior del restaurant Red Fish, el preferit de la barcelonina, al qual han assistit 120 persones entre amics i familiars i personalitats del món de la restauració i la cultura, així com de l'esport i la política.

NO T'HO PERDIS: Així serà l'espectacular columna lluminosa que s'encendrà per Nadal al centre de Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat