Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Hotel Serras
Foto: Hotel Serras

Així és l'hotel de Barcelona que figura en la llista dels millors del món, segons Tripadvisor

Es tracta d'un establiment seleccionat en la categoria d'hotels petits pel seu estil "eclèctic i únic"

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Barcelona és una ciutat carregada d'hotels. En tenim de tots colors, des dels més romàntics fins als més cèntrics passant també per hostals amb encant. La potència en matèria d'hotels de la nostra ciutat està fora de tot dubte, com també reconeixen importants webs del sector.

El rellevant portal TripAdvisor encarregat de posar per escrit l'opinió de milers de viatgers ha tafanejat diferents hotels de tot el món per elaborar un rànquing dels millors del món, el seu Travellers' Choice. Així com ja va seleccionar un local de Barcelona en el seu llistat dels restaurants més bonics, ara és el torn d'un hotel que es cola en el top 20 en la categoria d'"hotels petits".

El millor hotel petit del món a Barcelona és...

Per escollir els guanyadors, a TripAdvisor es basen en els comentaris de l'últim any i, sobretot, en la quantitat de valoracions etiquetades com "excel·lent" que tenen. Així, l'establiment de Barcelona que ha rebut 1.854 comentaris amb la màxima puntuació és l'Hotel Serras Barcelona.

Hotel Serras
Foto: Hotel Serras



Es tracta d'un petit establiment del principi del passeig de Colom, una de les ubicacions més de moda amb tota la transformació que està experimentat la façana marítima. La web de viatges destaca les seves vistes panoràmiques i la seva ubicació prop d'atraccions com la Rambla que són les favorites per als turistes.

De l'Hotel Serras elogien també el seu servei personalitzar per a cada hoste i, per descomptat, la seva cuina, un restaurant del xef estrellat Marc Gascons, el destacat Informal. Menció a banda també per a la decoració de la interiorista Eva Martínez amb un "estil eclèctic i únic" del qual "emana confort i luxe sense pretensions".

Hotel Serras
Foto: Hotel Serras


TripAdvisor també ha premiat un altre establiment espanyol que es troba, en la categoria absoluta, en la posició número nou, l'Ikos Andalusia, un ressort de superluxe que es troba a Estepona, Màlaga.

NO T'HO PERDIS: les millors escapades d'hivern 2024

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat