Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Solebox botiga vambes Barcelona
Foto: Laia Jordà

Així és Solebox, la botiga de vambes que s’ha inspirat en la Boqueria

La cadena de 'sneakers' exclusives que compta amb models de més de 60 marques diferents

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si us pensàveu que ja ho havíeu vist tot, resulta que no: Solebox, una marca de sabates i roba nascuda a Alemanya ha escollit Barcelona per obrir una botiga de vambes inspirada en el Mercat de la Boqueria. ‘Sneakers’ exclusives, roba de 'streetwear' i accessoris, però exposats d'una manera molt diferent: en espais oberts distribuïts per la botiga que recreen les parades de menjar del Mercat de la Boqueria. Les vambes estan exposades individualment, una per una, amb els preus posats darrere: una presentació que transporta a una peixateria del mercat, que està a cinc minuts a peu de la botiga.

Solebox botiga vambes Barcelona
Foto: Laia Jordà

Hi podreu trobar més de trenta marques diferents, però, tot i el gran ventall d’opcions, "un clàssic que no passa mai de moda són les AirForce de Nike, són sempre les més buscades", explica el Marc Vallés, treballador de la botiga. Vist l'èxit, la marca va traient nous models per a tots els gustos: des de colors fluorescents pels més atrevits fins a tonalitats més neutres. L'últim llançament d'AirForce és el ‘fresh’, la 'sneaker' feta de cuir que s’emporta la corona a la més buscada aquesta temporada.

Tot i que no hi ha un perfil específic de client, en Marc assegura que la majoria són joves amb una idea clara del que busquen. També afegeix que “un 90% de la clientela són turistes que entren per curiositat pensant que és un mercat i després dins s'emporten la sorpresa”. 

Solebox botiga vambes Barcelona
Foto: Laia Jordà

I els preus? Doncs n'hi ha per a totes les butxaques. Comencen al voltant dels 50 € amb els models de Converse, que "sempre són els més assequibles", fins als de A Bathing Ape, que estan al voltant de 350 €. Amb aquesta darrera marca, Solebox ha tret una col·lecció, convertint-se en una de les poques botigues amb un model de 'sneaker' propi.  

Solebox botiga vambes Barcelona
Foto: Laia Jordà

Barcelona ha estat l'escollida per obrir la primera botiga de Solebox a la Península, però la cadena ja en tenia a altres ciutats europees com Brussel·les, Berlín i Frankfurt. El que les fa úniques és que el concepte de les botigues varia segons el lloc on estiguin, adaptant-se a l’ambient de la ciutat. Per exemple, la d’Amsterdam està inspirada en la creativitat, recreant un laboratori, però la botiga de Viena tampoc es queda curta: des de fora sembla un museu d’art contemporani amb algunes figures clàssiques, fent un homenatge a l’art històric i actual de la cultura vienesa.

Amb més de 580.000 seguidors a Instagram, Solebox es converteix en una altra botiga imprescindible pels amants de les 'sneakers', un producte que s’ha convertit en una peça més del mercat del luxe.

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues de vambes de Barcelona

Llegeix el número de desembre i gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat