Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ciutadella-Via Olímpica
Foto: TMB

Així es transformarà l'estació de l'L4 de Ciutadella per millorar la seva accessibilitat

Es construiran 3 nous ascensors per facilitar l'accés a les persones amb mobilitat reduïda

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

Encara no s'ha comunicat la data d'inici, però aquest hivern l'estació de Ciutadella-Vila Olímpica de l'L4 estarà en obres durant dinou mesos: el Departament de Territori ha adjudicat 5.800.000 € per millorar l'accessibilitat d'aquesta estació per a les persones amb mobilitat reduïda. De moment, no s'ha comunicat quines afectacions tindran aquestes obres en el servei de la línia.

Actualment, l'L4 té una longitud de 16,5 km i té 22 estacions, entre la pau i Trinitat Nova. La de Ciutadella-Vila Olímpica es va construir als anys 70 i registra prop de 5 milions d'usuaris a l'any.

Ciutadella-Via Olímpica
Foto: Departament de Territori / ACN

Quines millores es faran?

A hores d'ara, l'estació té un accés des del carrer, a la cruïlla del carrer Ramon Trias Fargas amb l'avinguda d'Icària. Les obres preveuen la instal·lació de tres ascensors més per connectar la via pública fins a cadascuna de les dues andanes; un des del carrer fins al vestíbul i dos per a comunicar el vestíbul amb cada andana, als quals es podrà accedir amb una passarel·la sobre de les vies.

Actualment, de les 163 estacions en servei de la xarxa de metro de l'àrea de Barcelona, 152 estan adaptades, una xifra que suposa el 93% del total.

NO T'HO PERDIS: Els bitllets de transport comprats el 2023 no caducaran fins a finals de febrer de 2024

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat