Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
T- Mobilitat
Foto: TMBT- Mobilitat

Els bitllets de transport comprats al 2023 no caducaran fins a finals de febrer de 2024

L'ATM ha prolongat la data un mes i mig més del que s'havia previst perquè els usuaris tinguin més temps per adaptar-se a la T-Mobilitat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

Fa unes setmanes es va anunciar que, a partir del 28 de novembre la T-usual, la T-casual, la T-grup i la T-familiar deien adeu al cartó per incorporar-se a la T-Mobilitat, i que les targetes de paper comprades aquest any eren vàlides fins al 15 de gener de 2024. Aquest divendres 1 de desembre, l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha anunciat la prolongació d'aquesta data fins al 29 de febrer.

Segons l'ATM, l'allargament d'un mes i mig ha estat presa per facilitar l'adaptació als canvis que s'han fet en els darrers dies, com la substitució del cartó pel bitllet magnètic. Amb aquesta nova data, els usuaris disposaran de "temps addicional" i "mitigar les preocupacions i inquietuds" que, segons l'ATM, generava la data de caducitat antiga.

Una altra de les raons que ha donat el consorci ha estat que les administracions consorciades encara estan pendents de conèixer els detalls de la mesura de continuar aplicant la gratuïtat a determinats perfils de viatgers.

Aquesta modificació de la caducitat es publicarà aviat al DOGC i serà aplicable als títols integrats de l'ATM de Barcelona, així com a la targeta T-4. Les targetes T-16 i T-verda mantindran la seva pròpia caducitat.

NO T'HO PERDIS: El transport públic serà gratuït per a menors, joves i aturats a partir del gener del 2024

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat