Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bicicleta urbana
FOTO: Shutterstock

Així es transformarà un cèntric carrer de l'Eixample de Barcelona (nova autopista ciclista)

Comencen les obres que per fer que una artèria principal de la ciutat sigui pedalable de punta a punta

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Barcelona és la quarta ciutat amb més pol·lució d'Europa, és un fet que cal combatre. Per això, malgrat les obres que comporta, és una bona notícia que una de les principals artèries de l'Eixample de Barcelona estigui a punt de millorar el seu carril ciclista, una nova "autopista" per a bicis sense interrupció de punta a punta.

Han començat les obres que faran que el carrer Mallorca sigui completament pedalable. Ja existia un carril bici discontinu, que obligava a desviar-se per alguns trams de la Diagonal. Ara, després de la intervenció en marxa, els vehicles no contaminants podran circular per tota aquesta via fonamental del centre de la ciutat.

Els treballs han començat en el tram comprès entre Mallorca i Bruc. Quan finalitzin les obres el carrer tindrà un carril bus a la dreta, dos trams de vehicles de motor al centre i la via ciclista a l'esquerra, segons el sentit de la marxa.

L'objectiu a llarg termini és incorporar suficients vies ciclistes per circular per tot l'Eixample i fer unidireccionals carrils com els de Provença, que ara són de doble sentit de bicicletes amb els problemes de circulació que això genera.

Font: El Periódico

NO T'HO PERDIS: descobreix Barcelona en bicicleta

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat