Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
beach club barceloneta 'Bastian Beach'
Foto: Bastian Beach

Així serà el 'beach club' més gran de Barcelona (i obrirà aquesta primavera)

El Bastian Beach ocuparà una part de les instal·lacions del Club Natació Barcelona que renovarà el grup Costa Este

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Un immens 'beach club' s'inaugurarà a Barcelona aquesta primavera. Una part de les instal·lacions esportives del Club Natació Barcelona (CNB) es convertiran en el Bastian Beach, un nou espai de gastronomia i oci amb vistes i accés directe a la platja de Sant Sebastià. El projecte neix de la col·laboració entre el club esportiu i el grup d'hostaleria i entreteniment Costa Este, que ha invertit 15 milions d'euros per fer una renovació integral de les instal·lacions del CNB i crear el 'beach club' al recinte concessional del CNB, l'espai més proper de l'hotel W.

beach club barceloneta 'Bastian Beach'
Foto: Bastian Beach

El Bastian Beach pretén anar més enllà del concepte de 'beach club' tradicional i fusionarà la música, la comoditat i la gastronomia gurmet apta tant per a locals com per a turistes. L'espai tindrà més de 300 treballadors i 5.000 m²: 2.000 m² d'espai exterior i un edifici de quatre plantes de 650 m² cadascuna. L'àrea a l'aire lliure i les dues primeres plantes de l'edifici formaran part del Bastian Beach, i inclouran diverses piscines, espais 'chill out' i una oferta gastronòmica basada en la cuina mediterrània. La tercera planta estarà reservada a esdeveniments privats i la quarta i última planta serà una terrassa amb una vista panoràmica de la ciutat.

beach club barceloneta 'Bastian Beach'
Foto: Bastian Beach

Els treballs de renovació de les instal·lacions no només crearan el 'beach club' més gran de la ciutat, sinó que modernitzaran les instal·lacions esportives del CNB per garantir el seu futur com a un dels principals referents dins el sector dels esports aquàtics de l'Estat.

D'on ve Bastian Beach?

El nom del club no ha estat escollit a l'atzar, sinó que fa referència a la zona on s'ubicarà. La platja de Sant Sebastià es va anomenar així després que un empresari català volgués replicar la platja de la Concha de Sant Sebastià. Diversos empresaris van voler replicar a Barcelona el model de la costa basca, que es va convertir en un punt de referència per a les classes altes d'arreu d'Europa. Per aquest motiu, aquesta part de la costa de Barcelona es va batejar amb el nom actual i ara, el nou 'beach club' vol fer una picada d'ullet a la història d'aquesta zona de la ciutat.

beach club barceloneta 'Bastian Beach'
Foto: Bastian Beach

A punt per a la Copa Amèrica

Tot i que encara no hi ha data oficial, Costa Este ha anunciat que preveu inaugurar el nou espai a finals d'aquest mes de maig, tres mesos abans que Barcelona aculli la primera prova de la Copa Amèrica de Vela. La platja de Sant Sebastià serà l'escenari principal de la 37a edició de la competició, i el 'beach club' pretén convertir-se en un dels punts de trobada de referència per als espectadors de la Copa Amèrica amb la celebració d'esdeveniments i activitats socials relacionades amb la cita esportiva, tot i que encara no s'ha fet públic el programa.

beach club barceloneta 'Bastian Beach'
Foto: Bastian Beach

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona aquesta setmana

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat