Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Fashion Freak Show'
Foto: 'Fashion Freak Show'

Així serà el 'freak show' que el dissenyador Jean-Paul presentarà a Barcelona

A mig camí entre el cabaret i la comèdia musical, l'espectacle es podrà veure del 4 al 21 d'abril

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Polifacètic com pocs, el dissenyador Jean-Paul Gaultier ja ha mostrat més d'un cop el seu talent a la nostra ciutat, l'última vegada a través d'una exposició. La seva nova visita a Barcelona està relacionada amb una proposta escènica singular que arribarà en poques setmanes.

L'espectacle 'Fashion Freak Show', creat per Gaultier, arribarà al Teatre Coliseum del 4 al 21 d'abril. Es tracta d'una producció que combina elements del cabaret i la comèdia musical, amb una banda sonora exclusiva i un elenc de quinze artistes procedents del món del circ, el teatre, la música i la dansa.

El xou vol ser un homenatge als darrers 50 anys de la cultura pop, però sempre des de la iconoclasta perspectiva d'un dissenyador encara conegut com a l''enfant terrible' de la moda francesa. S'hi repassen records i vivències de l'artista, des de la seva infantesa fins als seus moments més extravagants a Londres, una exploració dels límits entre la passarel·la i l'escenari.

El repartiment inclou noms com ara Rossy de Palma, en el paper de la mentora del protagonista, i la col·laboració de Catherine Deneuve, que aporta la seva veu al moment que recrea els bojos anys 90. Simon Phillips assumeix el rol d'assessor artístic del show, mentre que el mateix Gaultier exerceix com a dissenyador de vestuari, director i guionista. Ja es poden adquirir les entrades a través del web www.balanaenviu.com.

NO T'HO PERDIS: les obres de teatre recomanades

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat