Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
EL juego dle calamar
Foto: Shutterstock

Així serà el polèmic 'reality' basat en 'El joc del calamar' (amb el premi més gran de la història)

El concurs compta també amb la producció de Netflix, plataforma on s'estan a punt d'estrenar els 10 capítols

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Va ser tot un fenomen com a sèrie de ficció i ara sembla que es convertirà també en una sensació en l'àmbit dels 'reality shows'. Abans d'estrenar-se, el concurs real basat en la producció sud-coreana 'El joc del calamar' ja ha fet història pel premi que li espera a la persona guanyadora.

Com ja va passar amb la sèrie, Netflix serà l'encarregada de la producció d'una competició amb 456 participants en els diferents reptes, que confiem que no siguin tan sanguinaris com els de la ficció. La persona guanyadora passarà a embutxacar-se, ni més ni menys, que 4.560.000 euros. Tant a la realitat com a la ficció, el guanyador o guanyadora acabarà transformat en milionari/a.

'El juego del calamar: el desafío', per tant, farà història com el concurs de telerealitat amb el premi més gran de la història, segons anuncia Netflix. Per l'avançament que hem pogut veure a tall de tràiler, la producció no es queda curta pel que fa a ambició i espectacularitat. Si voleu tornar a caure en l'acció, aquest cop real, haureu d'esperar fins al 22 de novembre, dia que s'estrenaran els 10 capítols que componen la sèrie, amb polèmica acompanyada pels ferits lleus que la productora reconeix que hi ha hagut en les filmacions.

NO T'HO PERDIS: El millor de la cartellera de novembre als cinemes de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat