Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cavalcada Reis
FOTO: ShutterstockCavalcada Reis

Així serà la Cavalcada de Reis a Barcelona (totes les novetats del 2024)

La Cavalcada, que començarà a les 18 h des de l’avinguda del Marquès de l’Argentera, seguirà el mateix itinerari de l'any passat

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

La cirera del pastís de Nadal ja arriba. Tot està preparat per rebre als Reis d'Orient a Barcelona a la Cavalcada. Ses Majestats arribaran per mar, a bord del Pailebot Santa Eulàlia. La seva entrada a la ciutat està programada per al divendres 5 de gener a les 16.30 h pel Portal de la Pau, on l’alcalde els donarà la benvinguda i els oferirà el pa i la sal com a símbol d’hospitalitat. A més, els lliurarà les claus de la ciutat perquè puguin entrar a totes les cases.

El matí d'aquest mateix dia, entre les 12 i les 13 h, els patges reials recolliran les cartes dels desitjos dels nens i nenes a l'Espigó del Gas, acompanyats des del mar per un seguit d'embarcacions, en un preludi de la celebració de la Copa Amèrica de Vela a Barcelona.

Cavalcada de Reis a Barcelona
Ajuntament de Barcelona

Les novetats de la Cavalcada 2024

Entre les novetats de l'edició figuren el vestuari dels patges i els seguicis, dissenyats per Raquel Bonillo. Es presentaran nous estendards i es estrenaran noves peces musicals creades pels compositors Alejandro Vivero i Esteban Tamashiro, en col·laboració amb el Conservatori del Liceu.

També, com a novetat important, els reis Gaspar i Baltasar estrenaran carrosses ideades per Marc Salicrú i José Menchero en col·laboració amb l'artista plàstic d'origen senegalès Michel Doudou. Les carrosses inspirades en els seus llocs màgics d’origen, aniran acompanyades d'un nou vestuari i estendards.

Cavalcada de Reis 2
Foto: Ajuntament de Barcelona

Recorregut de la cavalcada

La Cavalcada, que començarà a les 18 h des de l’avinguda del Marquès de l’Argentera, seguirà el mateix itinerari de l'any passat, passant pel passeig de Colom, l’avinguda del Paral·lel, la ronda de Sant Pau, el carrer d'Urgell, la Reina Maria Cristina i finalitzarà a la Font Màgica de Montjuïc passades les 21 h.

NO T'HO PERDIS: Els millors llocs per veure la cavalcada a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat