Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cavalcada de Reis
ShutterstockCavalcada de Reis

Els millors llocs per veure la cavalcada de Reis a Barcelona

Del Marquès de l'Argentera a l'avinguda Maria Cristina: seleccionem 5 punts ideals per veure el recorregut de les Majestats

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Siguem realistes: no es tracta d'una desfilada de carrosses, una pluja de caramels, i color i música en abundància. Els més petits la tenen per la més especial de les nits, i els adults els segueixen la veta; normal, doncs, que tothom ja pensi en el forat des d'on veurà passar la cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient. Alguns s'aferren a la localització que els ha vist créixer –i reproduir-se–, però si no teniu un lloc fix, proveu sort amb aquestes perspectives.

A L'INICI, ELS IMPACIENTS
A les 18 h, de Marqués de l'Argentera, arrenca el seguici –si els Reis gasten puntualitat anglesa i no del sud– i veure'l sortir del ventre de la Ciutadella no té parió. Gaspar, Melcior, Baltasar i els seus sequaços encara estan frescos (i emocionats pel glop d'eufòria col·lectiva) i els que esperen amb tanta impaciència, també. Si no us conformeu amb el pam que eleven les plataformes de la parada d'autobús i renuncieu a la primera fila, podeu seguir l'espectacle des de l'escalinata de l'Estació de França.

ESPERA DOLÇA
Abans d'anar a agafar lloc podeu berenar un dels millors croissants de la ciutat a la pastisseria Brunells; si preferiu els cinnamon roll, passeu per Demasié. Però no feu tard: tingueu en compte que està previst que la cavalcada es planti a Correus a les 18.15. Hi ha qui la reivindiqui com la millor de les vistes, encara que els caramels s'han d'anar a recollir expressament a peu de carrer.

GRANS AVINGUDES
El recorregut de la cavalcada segueix per passeig Colom, així que podreu escollir entre situar-vos al costat mar, al Moll de la Fusta, o al costat muntanya. La comitiva arribarà a Pla de Palau a les 18.30 h, aproximadament. Justament en aquesta plaça, al costat del Moll de les Drassanes, s'ha habilitat un espai destinat a fer que les persones amb mobilitat reduïda o necessitats especials puguin veure còmodament els reis i el seu seguici. Cap a les 19.10 girarà a la cantonada del Museu Marítim per pujar per Paral·lel en direcció a Ronda Sant Pau, on està previst que arribi a les 19.30 h.

SANT ANTONI
Ja que esteu per la zona, podeu aprofitar per anar al Forn Mistral i comprar els seus antològics mini-croissants. Ses Majestats i tota la cort arribaran al Mercat de Sant Antoni cap a les 19.45 h. Gràcies a les grans voreres, és un bon espot per veure la Cavalcada, que continuarà per la ronda fins a arribar al carrer Sepúlveda, per on girarà. Un altre punt estratègic per veure el pas de la comitiva és al seu pas pel carrer Borrell, ja que és de vianants.

A L'ALTURA DE LES ESTRELLES
La cavalcada seguirà per Sepúlveda fins a arribar de nou a Paral·lel i girarà a la plaça Espanya (20.45 h), així que depenent on us situeu veureu tota la comitiva completa. Si pugeu al mirador del centre comercial Las Arenas podreu intuir la marabunta de formigues que avancen cap al niu (és a dir, veure els reis alineats amb l'estrella que els acompanya...). La cavalcada pujarà a Montjuïc per l'avinguda Maria Cristina, on té previst acabar cap a les 21.15 h.

Després ja sabeu què toca: a dormir ben aviat!

Recorregut de la Cavalcada de Reis de Barcelona 2024
Ajuntament de BarcelonaRecorregut de la Cavalcada de Reis de Barcelona 2024
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat