Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pessebre Creu Coberta
Foto: Pessebre Creu Coberta

Així serà la fira de Nadal amb el pessebre més gran de Barcelona

S'hi podran adquirir detalls d'artesania, regals i tastets de productes tradicionals

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Per orientar-nos entre tantes activitats de Nadal ens cal una guia completa, un complet ventall d'activitats a la qual ara hem de sumar la fira amb el pessebre més gran de Barcelona. L'eix comercial de la Creu Coberta, a Sants, inaugura dissabte 16 la seva Fira de Nadal.

S'hi aplegaran una trentena de parades al començament del carrer Diputació, entre Creu Coberta i Tarragona. S'hi podran adquirir detalls d'artesania, regals i tastets de productes tradicionals en un entorn que estarà decorat amb motius nadalencs i comptarà amb diferents activitats com música i ball.

El detall més cridaner serà el pesebre, que preveuen que sigui el més gran de la ciutat, instal·lació que presidirà la fira amb un camell a mida real i figures del Museu Etnològic. Amb aquest muntatge la Fira de Nadal s'afegeix al 800è aniversari del primer pessebre de la història, muntat per sant Francesc d'Assís amb figurins a Itàlia el 1223. També hi haurà un envelat del Pare Noel i dels Reis Mags on els nens podran lliurar les seves cartes.

La fira, destinada a dinamitzar l'activitat de l'eix comercial, romandrà oberta els dies 16, 17, 21, 22, 23 i 24 de desembre, així com el 2, 3, 4 i 5 de gener.

NO T'HO PERDIS: Mercats de Nadal a Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

 

Últimes notícies

    Publicitat