Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Concentració de taxis
Foto: Shutterstock

Així serà la gran mobilització amb què els taxistes pretenen col·lapsar Barcelona

Els representants dels treballadors insten al Govern a parlar sobre el futur del sector

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

L'amenaça de bloquejar Barcelona llançada pels taxistes finalment es materialitzarà. No serà en plena operació tornada de vacances, però sí que preveuen que sigui una mobilització "de les més grans que s'han vist" a la ciutat.

Així s'ha expressat el representant d'Élite Taxi, Alberto Álvarez, en declaracions recollides per l'ACN després de la reunió mantinguda dimecres a la tarda amb la consellera de Territori, Ester Capella.

Les mobilitzacions són la resposta a la sanció de 123.000 euros que l'Autoritat Catalana de la Competència (ACCO) ha imposat a l'entitat per fer boicot a Uber i altres plataformes. "Uber és el veritable mafiós", ha manifestat Álvarez, que ha augurat que "col·lapsaran el centre de Barcelona" en protesta.

Taxis de Barcelona
TaxisTaxis de Barcelona

Quan serà l'aturada dels taxistes?

La protesta dels taxistes de Barcelona està prevista per al pròxim dimarts 5 de setembre de 9 del matí fins a les 14 del migdia.

Segons està previst, "milers" de taxis es concentraran des de les nou del matí a les torres venecianes de plaça Espanya i a partir de tres quarts de deu es desplaçaran en marxa lenta per tota la Gran Via, pel carrer Balmes i fins a Via Laietana.

Caldrà calcular els desplaçaments pel centre i evitar els mitjans de transport en superfície que passin pels llocs de la concentració. El metro es planteja com una bona alternativa per al transport pel centre de la ciutat.

NO T'HO PERDIS: Descobreix Barcelona en bicicleta

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat