Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Jardins de Massana
Foto: Ajuntament de Barcelona

Així serà la nova àrea de joc infantil accessible de Barcelona (amb 2.360 m²)

Els treballs compten amb un pressupost d'1,5 milions d’euros i s'iniciaran el pròxim mes de maig

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Diversos districtes estan reformant les seves àrees de joc infantil per fer-les més accessibles a tots els infants. Ja ens va sorprendre la nova superàrea de Sant Martí, i ara és el torn de la remodelació d'uns altres jardins de la ciutat.

S'acaba d'aprovar la remodelació dels Jardins de Massana al barri del Congrés i els Indians del districte de Sant Andreu, reforma que inclou la creació d'una àrea de joc infantil totalment accessible. Aquest projecte dotat amb 1,5 milions d’euros de pressupost té previst iniciar-se el pròxim mes de maig i s'estima que les obres duraran 8 mesos.

Jardins de Massana
Foto: Ajuntament de Barcelona

Els jardins, que es troben a l’interior del conjunt residencial Can Massana, ocupen aproximadament 2.360  i presenten una estructura en forma de creu amb dues places als costats i una al centre. La part central, que abans era un camp de futbol del Club Deportivo Viviendas del Congreso, està dividida en dues parts per un emparrat que travessa els jardins d'est a oest. Actualment, aquests jardins ja disposen d'espais de joc per a infants, àrees de descans amb vegetació i un porxo central.

Jardins de Massana
Foto: Ajuntament de Barcelona

La intervenció se centrarà exclusivament en la zona central dels jardins, amb l'objectiu de potenciar els espais de joc accessibles, aprofitant al màxim la disposició actual i l'espai disponible. L'eliminació de les barreres existents millorarà la connectivitat i l'accessibilitat, creant un espai inclusiu i apte per a tots. Això facilitarà l'accés a tot l'espai i la integració amb les àrees laterals, fomentant una millor continuïtat amb l'entorn.

NO T'HO PERDIS: els jardins més singulars de Catalunya

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat