Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Parc del Tibidabo
Foto: Tibidabo.catParc del Tibidabo

Així serà la nova atracció del Tibidabo que s'estrenarà aquesta primavera (i farà 52 metres d'alçada)

El parc d'atraccions també renovarà els seus miradors i tindrà un nou espai educatiu i nous espectacles

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Fanàtics de l'adrenalina, ja sabíem que eTibidabo estrenaria una nova atracció que oferirà una vista 360 de la ciutat des de l'aire, però ara sabem quan: aquesta primavera podreu pujar 52 metres d'alçada per viure el que el parc vol que sigui una de les seves propostes estrella i que substituirà el ja desaparegut Hurakan, que va ser enderrocat fa uns dos anys pel mal estat en el qual es trobava.

L'atracció tindrà una capacitat per a 24 persones per viatge i ja es troba en fase d'instal·lació i, tot i que encara no hi ha una data concreta d'inauguració, podem assegurar que des de tan amunt tindreu unes vistes privilegiades de la ciutat, tot i que no sabem quant temps tindreu per contemplar-les abans de caure al buit. La torre principal s'integrarà dins el disseny de l'entorn i estarà il·luminada amb llums LED.

Tibidabo
Foto: Tibidabo

El Tibidabo inaugurarà la nova temporada el pròxim dissabte 2 de març. Mentre s'espera l'arribada de la nova atracció, el parc obrirà les portes amb un nou espai educatiu de Sala Lego, que tindrà una programació dirigida al foment de les vocacions científiques. La decoració de CreaTibi by Lego està inspirada en l'arribada de la dona a la lluna i tindrà diversos materials didàctics perquè els infants interactuïn amb el món de la robòtica.

Altres novetats del parc

Segons també han anunciat, les plantes del Tibidabo també estrenaran un nou nomenclàtor, que passaran a anomenar-se Àrea Panoràmica, Somnis, 666, Xerinola, i Aventures. L'atracció de l'hotel del parc presentarà noves propostes de terror i un nou element, l'Espai 666, que funcionarà com a un 'meet&greet' entre els visitats i els personatges més emblemàtics de l'Hotel 666.

Els seus miradors també començaran la temporada reformats: el de l'Àrea Panoràmica, situada al punt més alt de la muntanya, s'ha millorat amb nou mobiliari; el Mirador Somnis estrenarà una exposició d'imatges estereoscòpiques, om una mena de format 3D del segle XIX; i també s'inaugurarà el nou Mirador 666, ubicat al costat de l'Espai 666, que acompanyarà la proposta de terror d'aquesta emblemàtica planta del parc.

NO T'HO PERDIS: 50 llocs perfectes per anar amb nens a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat