Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així serà la nova biblioteca pública de Sarrià

El nou edifici tindrà quatre plantes i un terrat enjardinat

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ja han començat les obres de la nova Biblioteca de Sarrià! Aquest nou equipament, situat al passeig de la Bonanova, constarà de més de 1.500 m² de superfície. La nova biblioteca serà un edifici multifuncional, de quatre plantes i un terrat amb una part enjardinada i una part pavimentada disponible per activitats cíviques.  

Biblioteca de Sarrià
Foto: Ajuntament de BarcelonaBiblioteca de Sarrià

A més, el nou edifici també acollirà una sala polivalent, que serà un espai diàfan de gran alçada, així com els serveis tècnics del Districte, i per això es preveu que es converteixi en l’espai sociocultural de referència per als ciutadans i les entitats del barri. 

Biblioteca de Sarrià
Foto: Ajuntament de BarcelonaBiblioteca de Sarrià

Per accedir a cadascun dels serveis (biblioteca, oficines municipals i sala polivalent), la nova biblioteca tindrà dos accessos: un a la plaça de Sarrià i un altre al carrer Menor. El carrer Menor serà un vial que unirà el carrer Major i la plaça de Sarrià amb el carrer de la Mare de Déu de Núria i la Via Augusta. Fins ara, aquest carrer quedava dins l'anomenada torre Mitjans, una finca de titularitat privada, però el projecte de la biblioteca preveu que sigui obert a tots els vianants.

El projecte, que té pressupost previst de 14.615.093,90 € (IVA inclòs), sorgeix d’una vella reivindicació dels veïns de Sarrià, que fa anys que reclamen aquest equipament públic. Un cop finalitzades les obres, que es preveu que s’acabin cap al juliol de 2023, l’equipament es convertirà en la quarta biblioteca del Districte de Sarrià-Sant Gervasi. 

NO T'HO PERDIS: Les biblioteques més boniques de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat